Supriza lui Klaus Iohannis pentru doamnele și domnișoarele de la Palatul Cotroceni de 8 MARTIE. FOTOMESAJ DE 8 MARTIE. Klaus Iohannis a ținut un discurs în fața femeilor care lucrează la Administrația Prezidențială, cu prilejul zilei de 8 Martie.

MESAJ DE 8 MARTIE. Dan Mihalache, șeful Administrației Prezidențiale, a publicat câteva fotografi pe pagina sa de Facebook cu mesajul: "Pentru 8 martie, o floare si o cupa de sampanie pentru doamnele si domnisoarele care lucreaza in Administratia Prezidentiala....La multi ani tuturor!"

KLAUS IOHANNIS, MESAJ DE 8 MARTIE: Și președintele Klaus Iohannis a transmis, pe pagina sa de Facebook, un mesaj doamnelor şi domnişoarelor cu ocazia zilei de 8 martie, Ziua Internaţională a Femeii.

CITEȘTE ȘI: Mesajul președintelui Klaus Iohannis de 8 MARTIE: Ziua Femeii ar trebui să fie în fiecare zi. VIDEO

MESAJ DE 8 MARTIE. Și premierul Victor Ponta a transmis un mesaj VIDEO pe Facebook doamnelor si domnisoarelor de 8 Martie. "Martie este cu siguranță luna cea mai frumoasă din an - pentru că vine primăvara, pentru că avem atât de multe doamne pe care putem să le sărbătorim, să le dăm o floare, să le mulțumim pentru tot ce fac în restul anului! La mulți ani!", a scris premierul Victor Ponta pe rețeaua de socializare Facebook. 

Etichete: administratia prezidentiala, Dan Mihalache, Klaus Iohannis, Victor Ponta

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE