Surpriza inedită anunţată de Dacia pentru clienţii româniCompania Dacia a anunțat recent că transmisia robotizată Easy-R poate fi comandată și în România. În plus, Dacia anunță lansarea versiunii Prestige și pentru modelele Logan MCV și Sandero.

Dacia
Dacia

Începând din luna iunie, Dacia va oferi clienților din România transmisia robotizată Easy-R. Aceasta are 5 trepte pe motorizarea TCe 90 și 6 trepte pe unitatea 1.5 dCi 90 și va fi disponibilă alături de sistemul Stop & Start. Cutia de viteze Easy-R este disponibilă, din luna iunie, pe versiunile Laureate şi Prestige ale modelelor Logan, Logan MCV și Sandero, precum și pe Sandero Stepway. Suma suplimentară pe trebuie achitată de cei care îşi doresc o astfel de cutie va fi de 500 de euro.

 

Cutia Easy-R dispune de două moduri de funcționare: Drive sau Manual. În modul Drive, schimbarea treptelor de viteză este realizată de calculator, pe baza informațiilor referitoare la condițiile de rulare, cum ar fi turația motorului, viteza de deplasare, stilul de condus al șoferului, etc. În modul Manual, şoferul decide singur momentul schimbării treptelor de viteză.

Etichete: clienti dacia, Compania Dacia, Dacia, Dacia Logan, transmisie robotizată Easy-R

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h