Surpriză pentru cei care pleacă joi dimineaţă la mare, cu trenul: Ce se pregăteşte în Gara de NordCălătorii care vor urca, joi, în trenul care pleacă dimineaţă spre litoral vor avea parte de o surpriză: vor primi o scrisoare cu o urare de bine, scrisă caligrafic. Şi cei care pleacă vineri la Sibiu vor primi o scrisoare.

Surpriza pentru cei care pleaca joi dimineata la mare, cu trenul: Ce li se pregateste in Gara de Nord
Surpriză pentru cei care pleacă joi dimineaţă la mare, cu trenul: Ce li se pregăteşte în Gara de Nord
Foto: zf.ro

"După succesul celor două ediții de la metrou, când pe fiecare scaun a patru rute s-au regăsit 1000 de scrisori caligrafice cu mesaje motivaționale, inițiativa socială continuă în alt mijloc de transport: un tren din Gara de Nord, București", anunţă organizatorii, Livrez Dragoste.

Astfel, pasagerii a două trenuri cu destinațiile Constanța (joi, 9 Iunie, ora 9.30) și Sibiu (vineri, 10 Iunie, ora 10.00) vor fi surprinși cu 600 de epistole cu sigiliu.

"Scopul este de a le aduce un zâmbet călătorilor și de a-și reaminti de lucrurile simple. De asemenea, fiecare destinatar este încurajat fie să păstreze scrisoarea, fie să ducă bucuria mai departe către un alt călător.", adaugă sursa citată.

Reamintim că bucureştenii care au călătorit cu metroul pe 23 martie au avut parte de o surpriză: li s-a urat o zi frumoasă prin intermediul unei scrisori. Puteţi vedea AICI o GALERIE FOTO cu iniţiativa.

Etichete: Arta nu musca, Gara de Nord, Livrez Dragoste, scrisori, tren

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE