SURPRIZE la PRIMA semifinală LIVE ROMÂNII AU TALENT, vineri, 29 aprilieROMÂNII AU TALENT, VINERI, 29 APRILIE 2016. Vineri, de la 20:30, românii pot urmări prima semifinală LIVE de la ROMÂNII AU TALENT şi vor putea trăi alături de primii 12 concurenţi emoţiile concursului. Emisiunea va fi jurizată de Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra şi Florin Călinescu. 

SURPRIZE la PRIMA semifinala LIVE ROMANII AU TALENT, vineri, 29 aprilie
SURPRIZE la PRIMA semifinală LIVE ROMÂNII AU TALENT, vineri, 29 aprilie

ROMÂNII AU TALENT, VINERI, 29 APRILIE 2016. Trupa Maximum, Jimmy & Guvid, Teatrul de umbre Verba, Daniel Hex, Mara Pruna, grupul Dreams Drums Druum, Anca Baltac, Cris & Lori, Adonis Crash Boom, Andrei Surdu, Elena si Emanuela Popescu si Cristian Zlatan vor urca pe scena si isi vor duce talentul la un alt nivel, prezentand publicului si juratilor numere senzationale, pregatite special pentru aceasta etapa a competitiei.

Pe langa foarte mult talent autentic, maine vom avea parte si de doua momente speciale. Adrian Popa a fost anul trecut in finala Romanii au talent alaturi de trupa Kid A, al carui fondator si coregraf este, iar in prima editie live de anul acesta a show-ului va incanta publicul cu un moment memorabil de dans. "Sunt fericit si onorat de aceasta invitatie si de reintalnirea extraordinara cu echipa PRO TV! Faptul ca anul trecut am participat la acest concurs a fost de neuitat si m-a ajutat foarte mult in cariera. Am devenit mai cunoscut si apreciat pe plan national. Dupa ce anul trecut am adus Romaniei pentru prima data titlul European World Dance Masters, maine voi prezenta la Romanii au talent show-ul Unknown, cu care voi reprezenta tara noastra luna viitoare la competitiile Radix si The Dance Awards din Statele Unite ale Americii.", a spus incantat Adrian, citat de romaniatv.net. 

Etichete: concurenţi, prima semifinala live, ROMANII AU TALENT VINERI 29 APRILIE 2016

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE