Surprize mari - castiguri mari la EUROEchipele mici s-au tinut de surprize la acest Campionat European, in acest moment fiind neclar daca nationalele cotate cu prima sansa inainte de turneul final pot merge pana la capat. Din acest motiv, UNIBET a pregatit cote speciale pentru cei ce vor sa mearga pe o surpriza in finala de la Paris.

Polonia - N-a primit gol intr-o grupa cu Germania, Ucraina si Irlanda de Nord. Disciplina tactica si apararea au fost atuurile polonezilor pana acum, vedeta Lewandowski trecand pe plan secund. Polonia are si noroc de a fi pe partea superioara a tabloului si va intalni in “optimi” nationala Elvetiei, o echipa accesibila. De aceea, cota de 29 oferita de UNIBET este de luat in considerare.

Tara Galilor - A impresionat in faza “robin” a Campionatului European. Repartizata intr-o grupa cu Anglia, Rusia si Slovacia, Tara Galilor a reusit sa termine pe primul loc, cu sase puncte. Gareth Bale este principalul marcator al echipei, cu trei reusite. De astfel, pe el se cam axeaza si jocul formatiei, galezii fiind dependenti de el. In “optimi”, Tara Galilor va intalni nationala Irlandei de Nord, poate cel mai lejer adversar pe care puteau sa-l prinda. 31 este cota Tarii Galilor pentru a castigat trofeul suprem.

Ungaria - A oferit un fotbal atractiv in faza grupelor si a meritat sa ajunga in “optimi”. Ungurii au inscris in fiecare partida, insa contra belgienilor, in urmatorul meci, le va fi ceva mai dificl. Dar marcand trei goluri Portugaliei, Ungaria a demonstrat ca este o nuca tare si ca merita sa fie luata in considerare. Totusi, bookmakerii nu prea au facut asta si i-au oferit o cota uriasa pentru a se incununa campioana - 101.

Islanda - Este povestea de succes a Campionatului European si cea care demonstreaza de ce fotbalul este cel mai iubit sport de pe planeta. Islanda a supravietuit unei grupe cu Ungaria, Portugalia si Austria si a scapat neinfranta. Un rezultat deja extraordinar pentru o nationala aflata la primul turneu final. Urmatorul adversar este Anglia, dar asta nu-i impiedica pe islandezi sa viseze. Si n-ar trebui nici pe noi. 151 este cota pentru ca Islanda sa se impuna in finala de pe Stade de France.

Irlanda de Nord - S-a inghesuit in aparare si a profitat de o nationala a Ucrainei venita fara vlaga la acest EURO. Astfel, nord-irlandezii s-au calificat in “optimi”, acolo unde vor da peste alti britanici, galezii. Nu prea le da nimeni nicio sansa sa treaca de acest meci, dar cum ar fi ca Irlanda de Nord sa fie noua campioana a Europei? Pentru a paria pe un asemenea deznodamant, UNIBET iti ofera o cota de 201.

Unibet este casa de pariuri online numarul 1 in topul preferintelor pariorilor din Romania, intr-un sondaj realizat de Ponturi-bune.ro in randul cititorilor. Astfel, 43% din respondenti au indicat UNIBET ca fiind cea mai buna agentie de pariuri online din Romania

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h