Surprize pentru copiii din Sectorul 6: Rechizite GRATUITE şi Caravana Bucuriei în cartiere. FOTOCopiii din Sectorul 6 al Capitalei au parte, în aceste ultime zile de vacanţă, de mai multe surprize oferite de Fundaţia "Din Suflet, Pentru Suflet", condusă de Ştefan Florescu. Practic, chiar înainte de începerea noului an şcolar, copiii din familii cu posibilităţi materiale reduse sunt ajutaţi cu rechizite şcolare GRATUITE. De asemenea, în zonele defavorizate din Sectorul 6, voluntarii fundaţiei i-au distrat copios pe copii alături de celebrii Minnie şi Mickey Mouse, care au oferit spectacole GRATUITE în cartiere în cadrul campaniei "Caravana bucuriei". 

Campania de strângere de rechizite pentru copiii nevoiaşi din Sectorul 6 a fost demarată de Fundaţia "Din Suflet, Pentru Suflet", condusă de Ştefan Florescu, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor elevilor din familii fără prea multe posibilităţi materiale, oferind astfel şi acestora posibilitatea de a avea acces la învăţătură. 

"Din ce în ce mai mulţi cetăţeni donează rechizite şi cărţi pentru copiii nevoiaşi din Sectorul 6! Mulţumim tuturor pentru simţul civic de care dau dovadă, dând o şansă educaţiei, prin campania umanitară DĂRUIM Din Suflet, pentru Suflet!", a declarat Ştefan Florescu, preşedintele Fundaţiei "Din Suflet, Pentru Suflet", organizatorul campaniei de strângere de rechizite pentru copii. 

Campania umanitară de strângere de rechizite "Dăruim din Suflet pentru Suflet" pentru copiii din Sectorul 6 a demarat pe data de 1 septembrie şi se va desfăşura până pe data de 15 septembrie 2015, la corturile stradale ale Fundației "Din Suflet, Pentru Suflet", condusă de Ștefan Florescu. 

Rechizitele strânse în cadrul campaniei umanitare vor fi distribuite copiilor din familiile defavorizate din Sectorul 6 și nu numai. "Distribuirea acestora se va face tot de la corturile Fundației, iar pentru a beneficia de acest sprijin, părinții trebuie să facă dovada venitului lunar și să prezinte documentul de identitate, certificatul de naștere al copilului și, dacă este cazul, adeverința care să ateste cuprinderea într-un program de protecție socială pe raza Sectorului 6. De asemenea, o altă categorie de beneficiari o reprezintă familiile cuprinse în evidențele și programele sociale derulate de-a lungul timpului de Fundația Din Suflet, pentru Suflet!", a menționat Florescu.

Corturile stradale unde se derulează campania umanitară sunt amplasate în următoarele locații: 

Intersecţia b-dului 1 Mai cu str. Braşov (Tricodava)
Intersecţia str. Drumul Taberei cu Braşov
Intersecţia b-dului Timişoara cu str. Braşov
Intersecţia b-dului Iuliu Maniu cu şos. Virtuţii (Lujerului)
Piaţa Gorjului
Bd. Iuliu Maniu nr. 82 (zona Politehnicii)
Piaţa Crângaşi
Intersecţia b-dului Constructorilor cu Calea Crângaşi. 

"Caravana Bucuriei", cu Minnie şi Mickey Mouse, ajunge în toate cartierele din Sectorul 6

De asemenea, tot prin intermediul Fundaţiei "Din Suflet, Pentru Suflet", copiii din zonele defavorizate ale Sectorului 6 au avut parte de o surpriză uriaşă chiar la ei acasă. Celebrele personaje Minnie şi Mickey Mouse au poposit în cartiere unde au oferit adevărate spectacole GRATUITE pentru copii.

Ultimul popas al "Caravanei bucuriei" a fost făcut chiar în zona Bulevardului Preciziei unde Minnie şi Mickey Mouse i-au distrat copios pe cei mici şi nu numai. "Am văzut zeci de copii zâmbind, într-una dintre cele mai insalubre locaţii din Sectorul 6! Un perimetru în care mizeria şi haosul au pus stăpânire pe speranţele oamenilor, năruite din cauza indiferenţei şi nepăsării autorităţii locale faţă de doleanţele şi aşteptările comunităţii locale! Noi am identificat soluţiile şi am creionat deja proiectul pentru dezvoltarea acestei zone", a declarat preşedintele Fundaţiei "Din Suflet, Pentru Suflet", Ştefan Florescu care a postat pe pagina personală de Facebook mai multe fotografii de la eveniment, ce pot fi vizualizate în galeria foto. 

"Caravana bucuriei" va ajunge în toate cartierele Sectorului 6, a anunţat preşedintele Fundaţiei "Din Suflet, Pentru Suflet", Ştefan Florescu care a mai menţionat că spectacolele GRATUITE pentru copii cu Minnie şi Mickey Mouse vor continua şi după începerea şcolii. 

Etichete: campanie umanitară, caravana bucuriei, familii defavorizate, fundatia din suflet pentru suflet, minnie si mickey mouse, rechizite, Sectorul 6, spectacole GRATUITE, Ștefan Florescu, strângere rechizite

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE