Surprize, suprize: Ce decizie a luat Andreea Marin după ce s-a măritatLa cateva zile dupa ce a devenit din nou sotie, Andreea Marin a decis sa ia numele sotului.

Andreea Marin a luat numele sotului dupa casatorie
Andreea Marin a luat numele soţului după căsătorie

Andreea Marin a explicat pentru Libertatea ca gestul ei e unul "normal": "Am luat aceasta decizie pentru ca asa mi se pare normal. Asa face orice om cu scaun la cap", a declarat prezentatoarea emisiunii Pretuieste viata de la TVR.

Mai mult, Andreea Marin a vrut să-şi „oficializeze" relaţia şi pe Facebook. Andreea şi-a schimbat astăzi atât statutul cât şi numele de pe contul personal de Facebook, acolo unde stă scris că Andreea Marin Ozturk este o femeie măritată, scrie Click.ro.

Andreea Marin a divortat de Stefan Banica Jr la sfarsitul lui 2012, ea logodindu-se cu medicul Tuncay Ozturk in 2013. Vestea logodnei a fost data chiar de acesta, pe contul sau de Facebook, fiind ulterior confirmata si de vedeta. Tot la sfarsitul anului trecut, dupa cateva luni de logodna, Andreea Marin s-a si casatorit in secret. Si de aceasta data vestea a fost data tot de Tuncay Ozturk. Andreea Marin, in varsta de 39 de ani, se afla la a treia casatorie. Primul mariaj, la doar 18 ani, a fost cu avocatul Cristian Gheorghita. In 1998, cei doi au divortat, dupa trei ani de casatorie. Din casatoria cu Stefan Banica Jr, inceputa in 2006, a rezultat o fetita, Violeta.

Etichete: Andreea Marin, casatorie, nume, Tuncay Ozturk

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h