Surse: Andreea Esca ar putea pleca din Pro TV, după 20 de ani. Care sunt posturile care o curteazăAndreea Esca ar putea pleca din trustul Pro TV, potrivit unor surse apropiate vedetei. Conform acestor surse, mai multe posturi de televiziune ar curta-o pentru principalul buletin de ştiri.

Surse: Andreea Esca ar putea pleca din Pro TV, dupa 20 de ani. Care sunt posturile care o curteaza
Surse: Andreea Esca ar putea pleca din Pro TV, după 20 de ani. Care sunt posturile care o curtează
Foto: Facebook

Surse din preajma Andreei Esca au precizat, pentru click.ro, că vedeta ar vrea să facă o schimbare de macaz. Se zvoneşte că posturi precum Digi 24 şi N24 Plus ar fi pus ochii pe Andreea, pentru principalul buletin de ştiri.

Conform sursei citate, sunt deja câteva semne că Esca (42 de ani) ar vrea să se despartă de trustul PRO TV, unde noua conducere a impus reguli stricte şi a tăiat din salarii, pentru redresarea financiară. De curând, Esca şi-a anunţat demisia, după zece ani, din funcţia de director editorial al revistei "The One", parte a grupului Mediafax, condus de fostul "tătuc PRO TV", Adrian Sârbu: "După o experienţă minunată, la revista «The ONE», a venit timpul unor noi provocări. E un moment al schimbărilor. Iar eu primesc schimbarea, în egală măsură, cu nostalgie şi bucurie".

Mai mult, luna trecută, s-a aflat că ea şi-a înregistrat, pe firma ei, Andreea Esca S.R.L., salutul său, de la debutul PRO TV, "Bună dimineaţa, România, Bună dimineaţa, Bucureşti". Mai nou, şi-a făcut şi un blog, susţinând că era necesar, pentru a păstra ritmul cu ştirile online.

Unii susţin sus şi tare că Adrian Sârbu, care intenţionează să cumpere acţiuni la un post tv de ştiri, vrea să o atragă în echipa lui. Însă acesta pare un vis prea îndepărtat, căci afaceristul trebuie să-şi rezolve mai întâi problemele cu legea, fiind cercetat pentru instigare la evaziune fiscală, spălare de bani şi instigare la delapidare.

Dar circulă tot mai des zvonul că ştirista de top, cu salariul de peste 10.000 de euro, ar mai fi curtată şi de postul N24 Plus, al fraţilor Ioan şi Viorel Micula, a căror avere era estimată, în 2011, la 220 milioane de euro. I-ar mai da târcoale şi Digi24, post de ştiri al companiei RCS&RDS, patronată de Zoltan Teszari, cu o avere estimată, anul trecut, la peste de 700 milioane de euro.

Etichete: Andreea Esca, pro tv

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h