Surse: Coloana vicepremierului Oprea, în care a murit polițistul, s-a format în fața sediului ANMConform unor surse Euroactiv, coloana vicepremierului Gabriel Oprea, din seara în care polițistul pe motocicletă a murit, s-a format în fața sediului Administrației Naționale de Meteorologie (ANM). Totodată, Gabriel Oprea locuiește la mai puțin de un kilometru de groapa în care a căzut Bogdan Gigină.

Gabriel Oprea, TRIMIS in judecata in dosarul DIPI
Gabriel Oprea, TRIMIS în judecată în dosarul DIPI
Foto: antena3.ro

Coloana în care a murit săptămâna trecută motociclistul Bogdan Gigină s-a format în fața sediului Administrației Naționale de Meteorologie, fostul INMH, au confirmat, pentru EurActiv.ro, surse din Ministerul Afacerilor Interne.

Informații detaliate despre traseul coloanei oficiale în care a murit motociclistul Gigină, cerute instituțional de procurori, au fost comunicate de minister abia luni, 26 octombrie, la șase zile după accident.

Coloana s-ar fi format la fostul Institut Național de Meteorologie și Hidrologie, actuala Administrație Națională de Meteorologie, după care a parcurs traseul menționat de Poliția Capitalei într-un comunicat: P-ța. Presei Libere – Arcul de Triumf – P-ța. Charles de Gaulle – P-ța. Victoriei – Bd. Uranus – Str. Știrbei Vodă. Sursele citate nu au dezvăluit care era reperul pentru punctul terminus al traseului.

Ministrul Oprea locuiește la mai puțin de un kilometru de groapa în care a căzut Bogdan Gigină, la intrarea în cartierul Cotroceni.
Procurorii așteaptă în continuare actele din care să rezulte modul de constituire a coloanei oficiale, dar și înregistrările discuțiilor de pe stațiile emisie-recepție ale polițiștilor și înregistrări de pe camerele video de pe traseu.

Procurorilor nu li s-a transmis nici registrul cu evidența coloanelor oficiale.

Acestea sunt, potrivit unor surse judiciare consultate de EurActiv.ro, informații esențiale pentru continuarea anchetei în care se investighează moartea polițistului Bogdan Cosmin Gigină, cel care deschidea drumul coloanei oficiale a vicepremierului Gabriel Oprea.

Este neclar ce treburi importante a avut Gabriel Oprea la INMH, dar în zonă se mai află sediul Jandarmeriei Române, unul din magazinele Metro, precum și complexul Stejarii, aparținând „Țiriac Imobiliare", un proiect cu locuințe și servicii de lux.

Etichete: gabriel oprea, politist motocicleta

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h