SURSE: Guvernul vrea înființarea Ministerului Jocurilor de Noroc. Loteria Română va trece la ONJNOficiul Național pentru Jocuri de Noroc urmează să preia Loteria Română, potrivit unor informații obținute de Realitatea TV. Dacă acest lucru se va întâmpla, președintele instituției va avea rang de ministru, cu un mandat de 5 ani și posibilitatea unei singure prelungiri.

 

SURSE: Romania va avea Ministerul Jocurilor de Noroc. Loteria Romana va trece la ONJN
SURSE: România va avea Ministerul Jocurilor de Noroc. Loteria Română va trece la ONJN
Foto: paginademedia.ro

În acest sens, s-a redactat deja o ordonanţă de urgenţă care spune că toate drepturile şi obligaţiile vor reveni, odată cu adoptarea actului, Consiliului de administraţie al Oficiului. 

Instituţia care va prelua Loteria va primi de la stat clădiri, terenuri şi dotările din domeniul public de interes naţional sau local în 60 de zile de la înregistrarea unei cereri a Oficiului.

Prin această ordonanţă Guvernul vrea să înfiinţeze Ministerul Jocurilor de Noroc, potrivit realitatea.net.

Potrivit ordonaţei de urgenţă, oficiul va avea un buget propriu, separat, în bugetul de stat. Mai mult decât atât, dacă acest act va fi aprobat, oficiul pentru jocurile de noroc va fi condus de un preşedinte cu rang de ministru, care cel mai probabil va putea veni Palatul Victoria ori de cate ori va fi necesar.

Alături de el şi de vicepreşedinte care va fi chiar directorul general al Loteriei Române, din comitetul de conducere vor face parte alţi 7 membri. Toţi numiţi prin decizia premierului. Fiecare membru are dreptul la două mandate de cinci ani.

Întrebaţi de Realitatea TV, reprezentanţii Oficiului pentru Jocuri de Noroc nu recunosc existenţa acestui proiect, iar reprezentanţii ministerului finanţelor nu au fost de găsit.

Etichete: Loteria Română, ministerul finantelor, Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc, realitatea tv

0/1 COMENTARII
Jean Phoutaille Marais
23 sep 06:55
+0
VOTURI
-0
foarte bine, sa-l puna pe Madalin la Departamentul de Barbut.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h