Surse: Marian Vanghelie ar fi fost denunţat la DNA de amicul Marin DumitruMarian Vanghelie ar fi fost denunţat la DNA de un apropiat, Marin Dumitru, a cărui firma a câştigat, în ultimii ani, 25 de milioane de euro din contractele semnate cu Primăria Sectorului 5.

Marian Vanghelie de la ”almanahe” si ”goagal” la conjungarea verbului ”a fi”. VIDEO
Marian Vanghelie de la ”almanahe” și ”goagăl” la conjungarea verbului ”a fi”. VIDEO

Marian Vanghelie a fost denunţat la DNA de un prieten foarte apropiat, care le-a dat procurorilor informațiile de bază, informează stiripesurse.ro.

Procurorii nu au dorit să dea și numele denunțătorului, însă se pare că acesta a fost arestat anul trecut și acum s-a decis să colaboreze cu procurorii.

Conform unor surse citate de Realitatea Tv, denunţătorul este Marin Dumitru, cel care a înfiinţat firma Imob Lux Construct şi care a câştigat, în ultimii ani, 25 de milioane de euro din contracte semnate cu Primăria Sectorului 5. 

Mai multe percheziţii au avut loc, joi dimineaţa, la sediul Primăriei Sectorului 5, al ADP sector 5 şi la locuinţa primarului Marian Vanghelie. Percheziţiile au fost efectuate într-un dosar de contracte atribuite ilegal pentru reabilitarea unor grădiniţe şi şcoli, iar prejudiciul estimat este de 2 miliarde de lei. Conform televiziunilor de ştiri, Vanghelie, urmărit penal în acest dosar, încasa un comision de 15-20% din suma acordată ilegal pentru lucrări.  Conform unor surse citate de Realitatea Tv, Marian Vanghelie a fost denunţat de un apropiat, Marin Dumitru. 

Etichete: denunt vanghelie, Marin Dumitru, Vanghelie

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE