Surse: Noul candidat PNL la Primăria Capitalei ar urma să fie Cătălin Predoiu sau Adriana SăftoriuCătălin Predoiu sau Adriana Săftoiu ar urma să-l înlocuiască pe Ludovic Orban, la Primăria Capitalei, conform unei surse din PNL, citată de Mediafax. 

Surse: Noul candidat PNL la Primaria Capitalei ar urma sa fie Catalin Predoiu sau Adriana Saftoriu
Surse: Noul candidat PNL la Primăria Capitalei ar urma să fie Cătălin Predoiu sau Adriana Săftoriu
Foto: psnews.ro

ALEGERI BUCUREȘTI 2016: Potrivit unor surse din PNL citată de mediafax.ro, numele preşedintelui PNL BucureştiCătălin Predoiu şi al prim-vicepreşedintelui PNL Adriana Săftoiu sunt vehiculate de liberali în discuţiile privind desemnarea candidatului PNL la Primăria Capitalei, în contextul în care deputatul PNL Ludovic Orbana anunţat că se retrage din cursa electorală şi renunţă la funcţiile deţinute în partid, ca urmare a acuzaţiilor care îi sunt aduse de DNA.

Surse din rândul liberalilor au afirmat că atât Cătălin Predoiu, cât şi Adriana Săftoiu au fost măsuraţi în sondajul din luna februarie şi au obţinut scoruri apropiat de cel al lui Ludovic Orban.

Deşi, PNL i-a propus în repetate rânduri lui Cătălin Predoiu să îşi asume o candidatură la Primăria Generală, acesta a refuzat categoric, până în prezent.

Candidatura Adriana Săftoiu la Primăria Capitalei a mai fost, de asemenea, pe agenda dezbaterilor interne din PNL. Surse din PNL au afirmat că Adriana Săftoiu, deşi nu a urmărit o candidatură la Primăria Capitalei, şi-ar putea asuma această responsabilitatea dacă PNL îi va cere.

Ludovic Orban s-a retras luni din cursa pentru Primăria Capitalei, după ce a fost audiat la DNA şi pus sub acuzare. DNA a anunţat că Ludovic Orban că este cercetat sub control judiciar pentru folosirea influenţei în scopul obţinerii unor foloase necuvenite acesta solicitându-i unui om de afaceri 50.000 de euro pentru campania electorală care va începe în mai puţin de o lună.

Etichete: adriana saftoiu, ALEGERI BUCUREŞTI 2016, alegeri locale, cătălin predoiu, Ludovic Orban, PNL

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE