Cristian Popescu-Piedone a demisionat din ALDE.Surse: Va candida din partea UNPR la alegerile localeCristian Popescu-Piedone, primarul Sectorului 4, a demisionat din ALDE , partid în care spune că nu se mai regăsește. Potrivit unor surse politice, Piedone va candida la alegerile locale de anul viitor din partea Uniunii Naționale pentru Progresul României (UNPR).

Surse:Primarul Sectorului 4,Cristian Popescu-Piedone, va candida din partea UNPR la alegerile locale
Surse:Primarul Sectorului 4,Cristian Popescu-Piedone, va candida din partea UNPR la alegerile locale
Foto: Facebook

Primarul Cristian Popescu-Piedone şi-a anunţat demisia din ALDE, precizând că la alegerile locale de anul viitor nu va mai fi candidat al ALDE.

"Înainte de fuziunea PC cu PLR, am făcut un anunţ, alegând să demisionez din toate funcţiile deţinute la vremea respectivă în PC, rămânând un simplu membru. După fuziune, am constatat cu stupoare că sunt Prim- Vicepreşedinte al ALDE, deşi, după cum se ştie deja, nu am fost de acord cu actul în sine şi nici nu m-am prezentat la Congres. Nu mă regăsesc în ALDE! Îi mulţumesc d-lui Preşedinte Daniel Constantin pentru întreaga colaborare pe care am avut-o în cadrul PC, însă eu am candidat din PC în cadrul USL, iar acum constat că prin această fuziune, nu mai există niciuna dintre cele două", a spus
Cristian Popescu – Piedone.

Edilul sectorului 4 a mai afirmat că dizolvarea PC a lăsat un mare gol în politica românească şi îi mulţumeşte preşedintelui fondator Dan Voiculescu pentru încrederea pe care i-a acordat-o: „Îi mulţumesc şi îl asigur că, dacă acest partid ar mai fi existat, aş fi fost încă membru", a mai spus Piedone.

Potrivit unor surse politice citate de Agerpres, Piedone va candida la alegerile locale din 2016 din partea UNPR.

''Mă leagă o frumoasă prietenie de Gabriel Oprea. Acum spun că urmăresc interesul național. După venirea mea din concediu, însemnând data de 15 septembrie, voi anunța unde voi candida, pentru a se elimina speculațiile la adresa mea. Anunțul pe care îl voi face privitor la candidatura mea nu îi va dezamăgi pe locuitorii sectorului 4, cărora le mulțumesc pentru încrederea acordată și cărora le voi rămâne fidel în continuare. (...) Nu mă regăsesc în ALDE. Cred că pe eșicherul politic este nevoie de o stângă și o dreaptă care să lucreze împreună pentru interesul național și consolidarea statului de drept. Cu atâtea războaie politice, România stă pe loc. Le urez mult succes colegilor mei care au ales să continue în ALDE, asigurându-i de tot respectul meu, dar eu aleg România'', a spus Piedone.

Etichete: alegeri locale, alegeri locale 2016, Cristian Popescu-Piedone, Sectorul 4, UNPR

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h