SURSE: Sorin Oprescu, investigat imagistic, vineri, la Institutul OncologicSorin Oprescu, edilul suspendat al Capitalei, va fi pregătit din punct de vedere medical pentru a i se face, în cursul zilei de vineri, un PET/CT (o investigație imagistică foarte concludentă), potrivit AGERPRES. Oprescu a fost transferat la spital, din Arest, joi seară.

SURSE: Sorin Oprescu, investigat imagistic, vineri, la Institutul Oncologic
SURSE: Sorin Oprescu, investigat imagistic, vineri, la Institutul Oncologic
Foto: ziuanews.ro

În cazul lui Sorin Oprescu, având în vedere că acesta suferă de diabet, este necesar ca glicemia să îi fie stabilă atunci când i se va face investigația medicală respectivă.

În cazul în care PET/CT-ul va arăta că edilul suspendat al Capitalei nu suferă de o afecțiune malignă la plămâni, acesta s-ar putea întoarce în arest în cursul zilei de vineri.

Investigația imagistică se va face într-un centru privat aflat în apropierea Institutului Oncologic București.

Fostul edil al Capitalei, Sorin Oprescu, a fost transferat, joi, în jurul orei 17, la Spitalul Fundeni, pentru investigaţii medicale oncologice. Documentul privind transferul a fost aprobat de conducerea Arestului Central al Poliţiei Capitalei. Fostul edil urmează să stea în spital timp de două zile, a anunţat avocatul său, Vasile Mocanu, care susţine că Oprescu are mai multe probleme de sănătate. 

Etichete: Institutul Oncologic București, Sorin Oprescu, sorin oprescu spital

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE