Surse: Victor Ponta a revenit în Bucureşti cu un avion al companiei Fly DubaiPremierul Victor Ponta a revenit, luni, în Bucureşti cu o aeronavă a companiei Fly Dubai, care a aterizat pe aeroportul Henri Coandă în jurul orei 13.00, potrivit unor surse oficiale.

Revista Nature, REACȚIE dupa ce Ponta a schimbat legea ca sa renunte la titlul de doctor
Revista Nature, REACȚIE după ce Ponta a schimbat legea ca să renunțe la titlul de doctor
Foto: nouarepublica.ro

UPDATE: Victor Ponta a ajuns la Guvern, luni, în jurul orei 15.05.

Premierul Victor Ponta a revenit, luni, în Bucureşti cu o aeronavă a companiei Fly Dubai, care a aterizat pe aeroportul Henri Coandă în jurul orei 13.00, au declarat agenţiei Mediafax surse oficiale.

În acelaşi timp, surse aeroportuare au precizat pentru Mediafax că premierul a fost condus de către protocolul companiei aeriene pe un traseu special, către o ieşire laterală, nu către terminalul principal de sosiri sau salonul oficial, procedură folosită în anumite situaţii.

Premierul Victor Ponta s-a aflat, pentru câteva zile, în Abu Dhabi, Realitatea TV transmiţând o fotografie cu Ponta şi omul de afaceri Sebastian Ghiţă, deputat PSD, şi precizând că imaginea este dintr-un club exclusivist din emiratul arab, din noaptea de sâmbătă spre duminică.

Prim-ministrul României se află în concediu în Dubai, atribuţiile sale fiind delegate vicepremierului Gabriel Oprea, în perioada 19-24 noiembrie.

Un barman român care lucrează în cel mai exclusivist club din Dubai, în care ar fi petrecut Victor Ponta, a publicat, pe contul său de Facebook, nota de plată a premierului.

Vezi şi: Noi IMAGINI din CONCEDIUL lui Victor Ponta ÎN DUBAI

Etichete: Bucureşti, Capitală, concediu, dubai, nota de plata ponta dubai, ponta dubai, Victor Ponta

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE