Suspect de cancer pulmonar, Sorin Oprescu continuă să fumeze şi în spatele gratiilorSorin Oprescu, primarul suspendat al Capitalei, este suspect de cancer pulmonar, dar nu renunţă la viciul său de o viaţă, fumatul, nici în spatele gratiilor. 

Suspect de cancer pulmonar, Sorin Oprescu continua sa fumeze si in spatele gratiilor
Suspect de cancer pulmonar, Sorin Oprescu continuă să fumeze şi în spatele gratiilor
Foto: argumentpress.ro

Conform România TV, edilul suspendat a continuat să fumeze în arestul Capitalei şi după ce starea sa de sănătate s-a înrăutăţit. Potrivit sursei citate, foarte multe persoane susţin că l-au văzut pe Sorin Oprescu continuând să fumeze în arestul Poliţiei Capitalei.

Fostul primar este acum internat pentru analize, după ce avocaţii săi au spus că are un nodul pulmonar, iar medicii trebuie să verifice dacă este malign. Investigaţiile se desfăşoară însă cu dificultate.

Starea precară de sănătate a primarului suspendat Sorin Oprescu nu permite deocamdată desfăşurarea investigaţiilor medicale, deşi acesta a fost transferat încă de vineri de la Spitalul Fundeni, la Insititutul Paulescu.

După ce va fi dus înapoi la Spitalul Fundeni, medicii de acolo vor să afle dacă Sorin Oprescu suferă de cancer la plămâni.

Avocatul lui Oprescu: Starea de sănătate nu este bună. Îi este teamă să nu moară în închisoare

Sâmbătă, la ora 15, expiră şi termenul acordat de către Poliţia Capitalei, iar Sorin Oprescu ar trebui să fie dus înapoi în arestul central. Însă, această perioadă de internare ar putea fi prelungită, deoarece până acum nu i s-au putut face investigaţii amănunţite.

Etichete: cancer, fumat, Sorin Oprescu

0/3 COMENTARII
ada
11 oct 14:33
+0
VOTURI
-0
articol menit sa starneasca mila si compasiune pentru oprescu, ca de altfel multe altele aparute in presa recent. fiecare trebuie sa-si plateasca greselile!
Livia
11 oct 00:34
+0
VOTURI
-0
dupa 3 ani de fumat m-am lasat si eu. am fumat ca un nebun, mi-am dat peste cap sanatatea. mirosea a fum in casa, in masina, la birou (aveam numai colegi fumaciosi si ma "antrenau" si ei la fumat) si am zis ca nnu se mai poate. am renuntat! sunt libera. noroc cu un mecanism simplu pe care la-am descoperit la un prieten, fost coleg de liceu, fost mare fumacios si el :)) luati cateva informatii de pe www.stopfumatului.info
bucur
10 oct 23:47
+0
VOTURI
-0
adica nu il doare nici in cur.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h