Suspectul pentru atentatul de la Berlin a fost ucis la MilanoAnis Amri, suspectul pentru atentatul comis luni la un târg de Crăciun din Berlin, a fost ucis de forţele de ordine italiene, la Milano, anunţă Reuters.

Suspectul pentru atentatul de la Berlin a fost ucis la Milano
Suspectul pentru atentatul de la Berlin a fost ucis la Milano

Ministrul italian de Interne a confirmat că bărbatul ucis la Milano în noaptea de joi spre vineri este Anis Amri, principalul suspect pentru atentatul de la Berlin, scrie news.ro.

Poliţiştii italieni au descoperit un bilet de tren pe ruta Franţa-Italia asupra suspectului pentru atentatul de la Berlin, ucis în noaptea de joi spre vineri, la Milano, relatează Corriere della Sera. Potrivit biletului, Anis Amri ar fi luat trenul de la Chambery (sud-estul Franţei), via Torino, până la Milano.

El ar fi ajuns în gara San Giovani, în faţa căreia a fost ucis, la ora locală 01.00 (02.00 ora României), deci cu două ore înainte să fie oprit de o patrulă a poliţiei care i-a cerut actele.

Amprentele bărbatului ucis la Milano corespund cu cele ale lui Anis Amri, suspectul pentru atentatul de la Berlin, relatează ANSA.

Potrivit primelor informaţii publicate de presa italiană, bărbatul, care mergea pe jos, a fost oprit pentru un control de rutină, joi noapte, în Piazza 1 Maggio din Milano.

Tânărul a scos un pistol şi a deschis focul asupra ofiţerilor, unul dintre aceştia fiind rănit la spate. Oamenii legii au răspuns cu focuri de armă şi l-au ucis.

Bărbatul, de origine magrebiană, nu avea documente la el, dar corespunde descrierii suspectului pentru atentatul de la Berlin.

Doisprezece oameni au murit, iar alţi 48 au fost răniţi, luni, după ce un camion a intrat în mulţime la târgul de Crăciun amenajat în piaţa Breitscheidplatz din Berlin.

Etichete: Anis Amri, Anis Amri ucis, atentat berlin

0/1 COMENTARII
Cris
24 Dec 16:11
+0
VOTURI
-0
Nu cred ca au omorat atentatorul adevarat. E o facatura !!!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE