Suspiciune de supradoză de DROGURI - posibila cauză a morţii lui PrinceArtistul Prince a murit la vârsta de 57 de ani, la reşedinţa sa din Minnesota.  Prince a fost tratat pentru o supradoză de opiacee cu şase zile înainte de deces, precizează mai mai multe surse pentru site-ul american TMZ. Autopsia se va face în cursul zilei de vineri, 22 aprilie, potrivit CNN.

Suspiciune de supradoza de DROGURI - posibila cauza a mortii lui Prince (Foto billboard.com)
Suspiciune de supradoză de DROGURI - posibila cauză a morţii lui Prince (Foto billboard.com)

UPDATE 10.43: Conform TMZ, Prince ar fi fost transportat la spital din cauza unei  supradoze de opiacee, pe care le-ar fi luat în avion.

Povestea cauzei morţii lui Prince începe să fie elucidată. Avionul privat a lui Prince a aterizat de urgenţă în Moline, Illinois, vinerea trecută, la câteva ore după ce a susţinut un concert în Atlanta. La acea vreme, apropiaţii săi spuneau că se "lupta" cu o gripă. Infomaţia ridică semne de întrebare, deoarece avionul său mai avea 48 de minute până să ajungă la destinaţie, înainte să aterizeze neprogramat.

Mai multe surse de la Spitalul din Moline au precizat pentru TMZ faptul că Prince a fost dus în grabă la spital, iar medicii i-au administrat o "doză-şoc", un tratament intensiv de salvare "tipic", care contracarează efectele morfinei sau ale heroinei.

Citeşte şi PRINCE A MURIT la 57 de ani. ARTISTUL a fost găsit fără suflare în liftul reşedinţei din Minnesota

PRINCE A MURIT. Artistul Prince a murit la vârsta de 57 de ani, la reşedinţa sa din Minnesota. Artistul a fost găsit inconştient în liftul complexului rezidenţial Paisley Park, însă medicii nu l-au putut salva. 

Sursele citate continuă relatările, precizând că medicii l-au sfătuit pe Prince să rămână în spital cel puţin 24 de ore. Apropiaţii săi au cerut o rezervă privată, iar când au aflat că acest lucru nu este posibil, Prince şi cei care îl însoţeau au decis să ceară externarea. Cântăreţul a fost tratat timp de 3 ore, după care cu avionul personal a ajuns la reşedinţa sa.

Pe 16 aprilie, la o zi după ce a fost tratat de urgenţă în spital, Prince a apărut la un concert privat, foarte aproape de locuinţa sa din Minnesota, unde şi-a convocat o parte din fani. Toate celelalte concerte programate au fost anulate din motive de sănătate.

Sursa: Mediafax

Etichete: cauza mortii, prince, prince a murit, supradoza de droguri

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE