Sute de apartamente, fără apă caldă și căldură din cauza unor avarii. ANUNȚUL RADETSute de apartamente din București au rămas, marți, fără apă caldă și căldură din cauza unor avarii la rețelele de utilități din oraș. Reprezentanții RADET îi anunță pe bucureșteni că furnizarea agentului termic va fi reluată în cursul zilei de azi după soluționarea avariilor. Luni, RADET a început probele la cald necesare pregătirii reţelei de termoficare pentru noul sezon de încălzire 2015-2016. 

Sute de apartamente, fara apa calda si caldura din cauza unor avarii. ANUNȚUL RADET
Sute de apartamente, fără apă caldă și căldură din cauza unor avarii. ANUNȚUL RADET

Mai multe avarii au lăsat, marți, sute de apartamente din București fără apă caldă și căldură. Problemele au apărut în mai multe zone din Capitală, inclusiv în centrul orașului. Întreruperile au fost cauzate de avariile apărute la rețelele secundare și la punctele termice ale RADET, dar și la rețelele ENEL și Apa Nova. 

Reprezentanții RADET anunță că furnizarea agentului termic va fi reluată tot în cursul zilei de azi după soluționarea avariilor. VEZI LISTA STRĂZILOR AFECTATE ȘI ORELE la care va fi reluată frunizarea agentului termic.  

Luni, 12 octombrie 2015, RADET a început probele la cald necesare pregătirii reţelei de termoficare pentru noul sezon de încălzire 2015-2016.

"Rugăm clienţii RADET să deschidă vanele montate pe circuitul de încălzire din subsolul blocurilor, precum şi a robineţilor montaţi pe calorifere pentru a se realiza o încărcare şi o aerisire corectă a instalaţiei de încălzire.Ulterior efectuării probelor la cald, începând cu data de 13 octombrie 2015, se poate trece la furnizarea agentului termic pentru încălzire", anunţă RADET, într-un comunicat de presă remis B365.ro.

Decizia furnizării agentului termic pentru încălzire se va face cu respectarea prevederilor articolului 117 din H.G. 425/1994, potrivit cărora: " Începerea perioadei de încălzire pentru consumatorii de tip urban va avea loc după înregistrarea, timp de 3 zile consecutiv, între orele 18.00 - 6.00, a unor valori medii zilnice ale temperaturii aerului exterior de +10°C sau mai mici, iar oprirea încălzirii se face după 3 zile consecutive în care temperatura medie a aerului exterior depăşeşte +10°C, între orele 18.00-6.00".

Etichete: apă caldă, avarie, căldură, RADET

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE