Sute de oameni au ieșit în Parcul Izvor, la un nou protest împotriva maidanezilorAproximativ 200 de persoane de toate vârstele au participat luni seară, în Parcul Izvor din Bucureşti, la un nou protest legat de problema câinilor fără stăpân şi au cerut demisia celor consideraţi responsabili pentru prezenţa maidanezilor pe străzi.


Protest impotriva cainilor maidanezi
Protest împotriva câinilor maidanezi

Manifestanţii - de la copii de câţiva ani veniţi cu părinţii, la pensionari - s-au adunat în jurul orei 18.00, protestul fiind autorizat până la 19.45, scrie rtv.net.

Mulţi copii veniţi la protest afişează pancarte cu mesaje printre care "Vreau să mă joc în parc fără teama de a fi mâncat", "Sunteţi premianţi la strâns impozite, dar repetenţi la strâns câini", "Stop, nu vreau să urmez eu!" şi "Asociaţie de protecţie a oamenilor".

Pe o altă pancartă a protestarilor este scris mesajul "Vrem să fim în siguranţă, ne trataţi cu ignoranţă".

Potrivit Mediafax, cei prezenţi au scandat în mai multe rânduri "Fără maidanezi pe străzi!", "O lege a lui Ionuţ", "Oprescu, demisia!", "Fără referendum!".

Duminică, peste 300 de persoane au participat, tot în Parcul Izvor, la un protest referitor la problema câinilor vagabonzi, cerând ridicarea acestora de pe străzile Capitalei, pentru siguranţa locuitorilor.

Un alt protest similar a avut vineri seară, în Piaţa Romană din Bucureşti, la care au participat peste 200 de oameni.

Etichete: copil omorat de caini, maidanezi, oprescu, protest, protest împotriva maidanezilor

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE