Sute de oameni stau la coadă, joi, în Bucureşti, ca să se angajeze în PoliţieSute de persoane stau la coadă, joi, în faţa sediului Poliţiei Capitalei, după ce Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a deschis angajările. Peste 1.400 de candidaţi s-au înscris pentru a ocupa cele 200 de posturi de agent de poliţie.

Sute de oameni stau la coada, joi, ca sa se angajeze in Politie
Sute de oameni stau la coadă, joi, ca să se angajeze în Poliţie
Foto: puterea.ro

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Bogdan Ghebaru, până la ora difuzării acestei ştiri pe lista erau înscrişi 1.430 de candidaţi, iar alte câteva sute de persoane se află încă la coadă.

200 de posturi de agenţi de poliţie au fost scoase la concurs, dintre care 194 pentru civili iar şase pentru reîncadraţi, a mai declarat Bogdan Ghebaur pentru MEDIAFAX.ro.

 

Sute de oameni stau la coadă la Poliţia Capitalei: "Se poate înscrie oricine...” -- http://bit.ly/1XiXjWf

Posted by Mediafax.ro on Thursday, 7 April 2016

"Se poate înscrie oricine care are cursurile unui liceu şi examenul de bacalaureat promovat, care deţine un permis de conducere. Am avut persoane chiar şi de peste 50 de ani care s-au înscris la concurs" a declarat sursa citată.

Exemenul scris va fi susţinut pe data de 14 mai, la Poliţia Capitalei iar cei care promovează nu vor putea să părăsească postul pentru o perioadă de trei ani

Înălţimea este o criteriu pe baza căruia un participant la concurs poate fi eliminat. Astfel că bărbaţii trebuie să aibă o înălţime de ,minim 1,65 de centimetri iar femeile de 1,60 de centimetri.

Pentru posturile de la nivelul Poliţiei Capitalei, candidaţii care vor promova examenele îşi vor putea alege secţia de poliţie la care vor să-şi desfăşoare activitatea.

Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR) a demarat de vineri, 1 aprilie, procedura de încadrare prin concurs a 1.900 de posturi de agent ordine publică, la nivel naţional, anunţă oficiali din cadrul instituţiei.

Etichete: angajari mai, angajari politie, Poliţia Capitalei

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE