Sute de studenţi ai UMF Iaşi, evacuaţi, în urma unui incendiuMarţi seară, sute de studenţi ai Facultăţii de Farmacie de la UMF Iaşi au fost evacuaţi, în urma unui incendiu.

Sute de studenti ai UMF Iasi, evacuati, in urma unui incendiu
Sute de studenţi ai UMF Iaşi, evacuaţi, în urma unui incendiu
Foto: radiotop.ro

Incendiul a izbucnit în clădirea Universităţii de Medicină şi Farmacie "Gr. T. Popa" din Iaşi, potrivit România TV. Pompierii au intervenit cu trei autospeciale cu apă şi spumă pentru stingerea flăcărilor. La faţa locului au ajuns şi echipe de jandarmi şi de poliţie. Sute de studenţi, profesori şi alţi angajaţi ai Universităţii au fost evacuaţi.

Studenţii de la Facultatea de Farmacie din Iaşi e aflau la cursuri, seminarii şi laboratoare, în momentul declanşării incendiului. Odată cu ei au fost evacuaţi şi profesorii şi alţi angajaţi ai instituţiei de învăţământ superior, anunţă romaniatv.net.

Potrivit primelor informaţii, fumul gros a fost produs de nişte garnituri care au luat foc la un cazan de încălzire termică a clădirii care se afla la subsol. Fumul a pătruns în aerisirile clădirii, declanşând panică în rândul celor aflaţi în clădire.

Etichete: incendiu, UMF Iași

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE