Sute de turişti petrec Ziua Naţională pe pârtie la Azuga sau în parcul de distracţie din BuşteniZIUA NAȚIONALĂ. MINIVACANȚĂ DE 1 DECEMBRIE. Sute de turişti petrec Ziua Naţională pe pârtie la Azuga sau în parcul de distracţie din Buşteni, bucurându-se de primul weekend din acest sezon în care este zăpadă.

Zapada de jumatate de metru in statiunile de pe Valea Prahovei, in acest weekend
Zăpadă de jumătate de metru în stațiunile de pe Valea Prahovei, în acest weekend
Foto: fixtour.ro

ZIUA NAȚIONALĂ. MINIVACANȚĂ DE 1 DECEMBRIE. Câteva mii de turişti au ales să petreacă minivacanţa de 1 Decembrie în staţiunile de pe Valea Prahovei, iar, luni, câteva sute dintre aceştia se află fie pe pârtii, fie în parcul de distracţie din Buşteni, informează Mediafax.

La Azuga, pârtia Cazacu, pentru copii şi începători, a fost deschisă, fiind acoperită cu un strat de zăpadă artificială de aproximativ 20 de centimetri. Pe această pârtie, aproximativ 150 de persoane schiază sau se dau cu sania.

MINIVACANȚĂ DE 1 DECEMBRIE. În staţiunea Buşteni, pe pârtia Kalinderu au fost puse în funcţiune tunurile de zăpadă, însă deocamdată nu se poate schia. Aproximativ o sută de persoane, majoritatea copii, se află în parcul de distracţie de la baza pârtiei.

Cei care nu se dau cu sania se bucură de vin fiert sau preparate la grătar, pregătite de comercianţii din zonă.

ZIUA NAȚIONALĂ. La Sinaia, turiştii pot asista, luni după-amiază, la o paradă militară, iar spre seară pot merge la teatru, la Casinoul din centrul staţiunii, unde intrarea este liberă în limita locurilor disponibile.


Etichete: 1 Decembrie, azuga, busteni, minivacanţa 1 decembrie, ziua naţională

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h