Sute de utilaje şi peste 1.300 de muncitori pe străzile Capitalei. Iarna şi-a intrat în drepturiOperatorii de deszăpezire din toate sectoarele Capitalei au intervenit, luni, cu 357 de utilaje şi 1.350 de muncitori atât pentru aplicarea tratamentelor cu materiale antiderapante, cât şi pentru îndepărtarea zăpezii din staţii, refugii sau de pe trotuare.

Deszapezire in Bucuresti
Deszăpezire în Bucureşti

În Bucureşti au fost aplicat tratamente cu materiale antiderapante pe pante, rampe, poduri, dar şi pe arterele cu trafic RATB, obiective sociale, instituţii publice, instituţii de învăţământ etc. Ulterior s-au aplicat tratamente şi pe străzile secundare.

PMB menţionează că măsurile întreprinse de operatorii de deszăpezire au fost luate în comandamentul de duminică, la solicitarea primarului general al Capitalei Gabriela Firea.

Aceeaşi sursă precizează că, în funcţie de evoluţia vremii, se va stabili modul de intervenţie pe perioada nopţii.

În centrul din Theodor Pallady al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială sunt cazate în acest moment 439 de persoane, dintre care 18 au fost preluate în cursul nopţii. Echipele DGASMB se află în continuare pe teren în vederea identificării persoanelor care doresc să meargă la adăpost.

Etichete: Bucureşti, utilaje deszăpezire, zapada, zapada bucuresti

0/1 COMENTARII
LUCRU LA DOMICILIU!
23 ian 20:10
+0
VOTURI
-0
Oferta noua munca online exclusiv: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: cristianproject210@gmail.com sau accesati site-ul http://bit.ly/2vX6g35

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE