Szobi Cseh va fi înmormântat în cimitirul Bellu.Mesajul transmis de Florin Piersic pentru Szobi CsehSZOBI CSEH, înmormântat duminică, 3 august, la Cimitirul Bellu. Szobi Cseh va fi înmormântat cu onoruri militare la Cimitirul Bellu din Capitală. Florin Piersic a vorbit despre relaţia pe care a avut-o cu Szobi Cseh și a transmis un mesaj emoționant pentru cascadorul român.

Szobi Cseh va fi inmormantat in cimitirul Bellu.Mesajul transmis de Florin Piersic pentru Szobi Cseh
Szobi Cseh va fi înmormântat în cimitirul Bellu.Mesajul transmis de Florin Piersic pentru Szobi Cseh
Foto: gandul.info

SZOBI CSEH, înmormântat duminică, 3 august, la Cimitirul Bellu: Este zi de doliu în cinematografia românească. Cel mai iubit cascador român, Szobi Cseh, este înmormântat cu onoruri militare, pe Aleea Artiştilor din cimitirul Bellu.

Cei care l-au iubit şi l-au apreciat pe Szobi Cseh au putut să-i aducă un ultim omagiu la capela cimitirul, începând de ieri, de la ora 14.00, Sute de persoane au trecut pe la catafalcul marelui cascador.

SZOBI CSEH a fost înmormântat pe Aleea Artiștilor din Cimitirul Bellu.

"A fost, este şi va rămâne pentru tot poporul român şi pentru mine va rămâne un om cu O mare, curajos, bun, generos, dăruit cu cele mai frumoase calităţi. Este una dintre veştile cele mai triste pe care le-am primit în ultima vreme. NIci nu ştiţi cât de tare regret că sunt la o distanţă atât de mare şi nu pot să îl mângâi pe frunte în clipa în care voi fi nevoit să mă despart de el", a spus Florin Piersic într-o intervenție la reliatatea.net.

Florin Piersic a avut şi un mesaj emoţionant pentru Szobi: "Szobi, nu pot uita cuvinetele ce mi le-ai spus acum 10 zile la telefon: "Mărgelatule, o să mă fac bine şi o s-o luăm iar de la început". A fost ceva minunat pentru mine să cred că o să te am din nou lângă mine şi o să facem atâtea "minuni" pe care le-am făcut în filmele în care am fost ca doi fraţi. Ai fost, eşti şi rămâi în sufletul meu. Szobi, trebuie să ştii asta. Rămâi fratele meu. Tu ai fost ca fratele meu. Pentru asta îţi spun: Adio, scumpul nostru, tu, "buză de iepure"! Te iubesc până la sfârşitul vieţii. Mărgelatu".

Szobi Cseh va fi înmormântat cu onoruri militare la Cimitirul Bellu din Capitală. Szobi Cseh va fi înmormântat duminică la ora 15:00, la cimitirul Bellu din Capitală, a declarat producătorul Alex Cseh, fiul cascadorului.

Celebrul cascador SZOBI CSEH a murit vineri dimineaţă. SZOBI CSEH avea 71 de ani. Preşedintele Traian Băsescu l-a decorat, vineri, post-mortem pe cascadorul Szoby Cseh, pentru talentul şi profesionalismul dovedite în cinematografie, teatru şi televiziune, precum şi pentru implicarea în combaterea unor fenomene sociale negative, potrivit unui comunicat al Preşedinţiei.

Etichete: Bucureşti, Cimitirul Bellu, înmormântare Szobi Cseh duminică 3 august, szobi cseh

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE