Tâlhar prins, după ce polițiștii i-au luat amprentele lăsate în scara blocului, după jafPoliţiştii Secţiei 8 au identificat şi reţinut, marti, un bărbat de 25 de ani, suspectat de tâlhărirea unei femei de 85 de ani.

Talhar prins dupa ce a furat de la o batrana de 85 de ani
Talhar prins dupa ce a furat de la o batrana de 85 de ani
Foto: botosaninecenzurat.ro

ÎConform unui comunicat remis de Politie B365.ro, la data de 24 august, Secţia 8 Poliţie a fost sesizată de către o femeie de 85 de ani, cu privire la faptul că, în cursul aceleiaşi zile, în jurul orei 14.00, în timp ce se afla în scara blocului în care locuiește, un individ necunoscut i-a sustras cerceii şi un lănţişor de aur, după care a fugit.

În temeiul acestei sesizări, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului pentru cercetarea zonei şi pentru identificarea mijloacelor de probă. Aceştia au reuşit ridicarea mai multor urme papilare şi au identificat două camere de supraveghere dispuse la intrarea în bloc şi în faţa liftului.

Bărbatul, cunoscut cu antecedente penale şi eliberat de curând din penitenciar, a fost condus la sediul secţiei de poliţie pentru audieri şi pentru continuarea cercetărilor. Pe numele său a fost emisă ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, pentru a se propune arestarea preventivă, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie.

Etichete: furt bucuresti, politie bucuresti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h