Tâlhăr prins în flagrant de poliţişti, într-un mijloc de transport în comunÎn cursul zilei de vineri, 5 septembrie a.c., poliţiştii Capitalei au identificat şi prins în flagrant un bărbat în vârstă de 31 ani, imediat după ce acesta ar fi comis o infracţiune de tâlhărie, în timp ce se afla într-un mijloc de transport în comun.

Talhar prins in flagrant de politisti, intr-un mijloc de transport in comun
Tâlhăr prins în flagrant de poliţişti, într-un mijloc de transport în comun
Foto: radio.iasi.ro

În fapt, în jurul orei 13:00, poliţiştii din cadrul Brigăzii de Poliţie pentru Transportul Public împreună cu jandarmi bucureşteni, acţionând pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor comise în staţiile şi în mijloacele de transport în comun, au observat un bărbat care, prin comportamentul afişat, le-a atras atenţia.

Astfel, poliţiştii au procedat la supravegherea celui în cauză şi au observat cum acesta, în timp ce se afla într-un mijloc de transport în comun oprit la intersecţia străzilor Şos. Pantelimon cu Bd. Ferdinand, din sectorul 2 al Capitalei, ar fi smuls de la gâtul unei femei, un pandativ.

Imediat după sesizarea comiterii infracţiunii, poliţiştii au acţionat, reuşind prinderea şi imobilizarea celui în cauză, acesta fiind condus la sediul Brigăzii de Poliţie pentru Transportul Public, pentru verificări.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, cu cel în cauză în stare de arest preventiv.

Etichete: prins în flagrant, talharie, transport în comun

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE