Tâlhari la 13 ani: Au furat de la o bătrână un calorifer electric şi o măsuţă de telefoncatuse
catuse

Pe 30 decembrie 2011, T.G. în vârstă de 13 ani împreună cu doi minori de 12, respectiv 13 ani, au pătruns, prin violenţă, în locuinţa unei femei de 71 de ani, din sectorul 5, de unde au sustras un telefon mobil, un calorifer electric, o telecomandă tv şi o măsuţă de telefon, anunţă Poliţa Capitalei. Băiatul de 13 ani a fost prinşi de poliţişti marţi, 28 februarie.

Prejudiciul cauzat este în valoare de aproximativ 600 de lei. Cercetările sunt continuate de poliţiştii Secţiei 18, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, cu T. G. încredinţat familiei, în vederea depistării celorlalţi doi autori şi stabilirii întregii activităţi infracţionale a acestora.

Tot marţi, poliţiştii l-au prins şi S. Ionel de 30 de ani, din judeţul Timiş, cunoscut cu antecedente penale. Acesta, pe 19 ianuarie, în timp ce se afla în scara unui bloc situat în bd. Timişoara, sectorul 6, a deposedat, prin violenţă, o femeie de 76 de ani de geanta personală, în care se găseau documente, bani şi un telefon mobil.

Prejudiciul cauzat este în valoare de aproximativ 400 de lei. Cercetările sunt continuate de poliţiştii Secţiei 18, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, cu cel în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, cu propunere de arestare preventivă.

Etichete: copii, infractori, Poliţia Capitalei, tâlhar, talharie

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h