Tânăr care fura din locuinţe, reţinut de poliţiştii bucureşteni. Unde şi cum acţionaPoliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au pus în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară emis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, în municipiul Bucureşti, într-un dosar privind comiterea mai multor infracţiuni de furt din locuinţă, fiind vizat un tânăr în vârstă de 25 de ani bănuit de comiterea faptelor. 

Tanar care fura din locuinte, retinut de politistii bucuresteni
Tânăr care fura din locuinţe, reţinut de poliţiştii bucureşteni

Potrivit unui comunicat de presă al Poliţiei Capitalei, în perioada octombrie 2015 – februarie 2016, judiciariştii Secţiei 9 Poliţie, beneficiind de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale – I.G.P.R., au documentat activitatea infracțională a unui tânăr bănuit de comiterea infracţiunii de furt din locuință prin inducerea în eroare a părţilor vătămate.

În data de 15 octombrie 2015, bănuitul, sub pretextul că aduce o sumă de bani din partea unei rude din străinatate a părţii vătămate, a fost invitat în locuință de către proprietar, un bărbat în vârstă de 80 de ani, de unde, profitând de neatenția acestuia, a sustras suma de 40.000 de lei.

În data de 7 decembrie 2015, bănuitul, sub acelaşi pretext, a reuşit să pătrundă în locuinţa unei femei în vârstă de 76 de ani, de unde, profitând de neatenția acesteia, a sustras suma de 9.200 de lei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cu cel în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor.

Etichete: furt locuinte, furt locuinte Bucuresti, furturi locuinte

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE