Tânăr cercetat penal pentru blocarea traficului troleibuzelorUn tanra care a blocat calea de rulare a troleibuzelor este cercetat penal (Foto: arhivafoto.ro)
Un tânră care a blocat calea de rulare a troleibuzelor este cercetat penal (Foto: arhivafoto.ro)

Joi, în jurul orei 11:30, poliţiştii din cadrul Brigăzii Rutiere au constatat faptul că un autoturism marca Skoda Octavia se afla staţionat neregulamentar pe str. Traian, în Sectorul 2 al Capitalei, blocând calea de rulare a troleibuzelor RATB.

În urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că autovehiculul menţionat a fost condus de C. F. de 26 de ani, din judeţul Giurgiu. Tânărul a staţionat în mod voluntar timp de 55 de minute, între orele 11:30 şi 12:25, pe str. Traian la intersecţia cu str. Căluşei, blocând cu intenţie calea de rulare a troleibuzelor.

Poliţiştii i-au întocmit tânărului giurgiuvean dosar de cercetare penală pentru atingerea adusă dreptului la libera circulaţie a celorlalţi participanţi la trafic, prin blocarea cu intenţie a drumului public. Dosarul va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

Etichete: Bucureşti, poliţist, tânăr

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h