Tânăr de 16 ani, care conducea o mașină de lux în Capitală, oprit în trafic cu 17 focuri de armăPolițiștii rutieri au surprins, în noaptea de joi spre vineri, în trafic, un tânăr de 16 ani, care conducea o mașină de lux cu numere străine și care nu a oprit la semnalele acestora, gonind pe străzile Capitalei. Oamenii legii au tras 17 focuri de armă pentru a-l opri. Tânărul a fost dus sâmbătă dimineață la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 2. Tot sâmbătă dimineață a fost dus la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1 și șoferul care în
dupa-amiaza zilei de vineri, a accidentat mortal, în zona Podului Constanța, Sector 1, un barbat in varsta de 83 de ani, părăsind apoi locul accidentului. El a fost arestat preventiv.

Tanar de 16 ani, care conducea o masina de lux in Capitala, oprit in trafic cu 17 focuri de arma
Tânăr de 16 ani, care conducea o mașină de lux în Capitală, oprit în trafic cu 17 focuri de armă

Un tânăr de 16 ani, care conducea o mașină de lux cu numere străine și care nu a oprit la semnalele acestora, a fost surprins de polițiști gonind pe străzile Capitalei.

Oamenii legii au plecat în urmărirea acestuia, iar, când au ajuns într-o zonă fără participanți la trafic, la bariera de pe șoseaua Petricani, au tras 17 focuri de armă, dintre care 11 spre autoturismul condus de băiat.

Tânărul era în mașină cu fratele său, cu 10 ani mai mare decât el.

In jurul orei 11, minorul in varsta de 16 ani, care a fost oprit cu a fost dus sâmbătă dimineață la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 2.

Tot sâmbătă dimineață a fost dus la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1 și șoferul care în dupa-amiaza zilei de vineri, a accidentat mortal, în zona Podului Constanța, Sector 1, un barbat in varsta de 83 de ani, părăsind apoi locul accidentului.

Urmează ca procurorii să decidă ce măsuri vor lua impotriva lor.

Etichete: accident mortal, focuri de armă, Parchet, şofer

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h