Tânăr de 18 ani, înecat într-un lac din Ilfov. Victima a fost găsită de scafandri după 90 de minuteTânărul de aproximativ 18 ani scos de către scafandri, duminică seară, din apele unui lac din satul Sinteşti, comuna ilfoveană Vidra, a fost transportat cu manevre de resuscitare în curs la Spitalul "Bagdasar Arseni", din Capitală, după ce echipa medicală trimisă în zonă a început la faţa locului aceste manevre.

Tanar inecat intr-un lac din Ilfov, dus de urgenta la spital
Tânăr înecat într-un lac din Ilfov, dus de urgență la spital

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti - Ilfov, Adrian Marin, duminică seară, specialiştii ISU au fost solicitaţi să intervină pentru scoaterea unui tânăr de aproximativ 18 ani din apele unui lac artificial din satul Sinteşti, comuna ilfoveană Vidra.

Mai mulţi scafandri au început căutările în lac, iar după aproximativ o oră şi jumătate tânărul a fost scos din apă.

Echipa medicală trimisă la faţa locului a început manevrele de resuscitare.

Ulterior, potrivit aceleiaşi surse, tânărul a fost transportat cu manevre de resuscitare în curs la Spitalul "Bagdasar Arseni", din Capitală.

Etichete: comuna vidra, ISU Bucureşti, lac vidra, tanar inecat, tanar inecat ilfov, vidra

0/1 COMENTARII
FA SI TU BANI DIN INTERNET
13 iun 00:59
+0
VOTURI
-0
SALUT ! , VREI SA FACI BANI DIN INTERNET ?

Nici eu nu am crezut ca este real , dar am ajuns sa fac 50 de euro pe zi !
Intamplator am gasit un joc browser pe net, destul de diversificat, ce iti poate aduce numeroase beneficii financiare, surprinzator totul este cu bani reali. Totusi i-am dat o sansa si am observat, ca este destul de jucat si lumea chiar scoate bani. Oamenii fac retrageri de 50-100 de euro pe zi, au dezvoltat afaceri cu capital de peste 4000 mii de euro. INITIAL VA TREBUI SA CUMPERI ZIARE APOI SA LUPTI DE 10 ORI SI SA MUNCESTI, dupa aceste activitati vei primi sume de bani ,iar tu le vei investii in propriile afaceri. Evident acesta necesita timp, la inceput bugetul tau va fi in jur de 3-4 lei pe zi. Totusi investind banii progresiv, dupa 2-3 saptamani poti ajunge la sume de 100-200 lei pe zi si tot asa. Tu decizi cand sa iti retragi banii pe card sau prin alte operatiuni bancare. Te astept , click : bit.ly/2gZQiP0
( daca nu merge sa dai click copiaza link-ul si pune-l in casuta de url sus si dai enter )
....fgsdf5

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE