Tânăr de 18 ani, prins de polițiști după ce a furat bani și documente dintr-o mașinăPolițiștii bucureșteni au prins, duminică, un tânăr de 18 ani care a furat bani și documente dintr-o mașină parcată pe stradă.

Tanar de 18 ani, prins de politisti dupa ce a furat bani si documente dintr-o masina
Tânăr de 18 ani, prins de polițiști după ce a furat bani și documente dintr-o mașină
Foto: business24.ro

Duminică, 26 iulie a.c., poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au prins în flagrant un tânăr, în vârstă de 18 ani, imediat după săvârşirea unui furt dintr-un autoturism.

La data menţionată, în jurul orei 16.00, agenţi de siguranţă publică din cadrul Secţiei 6 Poliţie au depistat un tânăr, la scurt timp după ce acesta a sustras dintr-un autoturism parcat pe o stradă din sectorul 2 mai multe documente personale, carduri bancare şi o sumă de bani, informează autoritățile.

Prejudiciul creat prin săvârşirea faptei, de aproximativ 1.200 de lei, a fost recuperat integral şi restituit părţii vătămate.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cu cel în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor.

Etichete: furt, hot bucuresti, Sectorul 2

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE