Tânăr de 20 de ani, prins de poliţişti după ce a furat telefonul unei fetiţeUn tânăr de 20 de ani a fost prins de poliţiştii bucureşteni după ce a furat telefonul unei fetiţe de 13 ani.

Tanar de 20 de ani, prins de politisti dupa ce a furat telefonul unei fetite
Tânăr de 20 de ani, prins de poliţişti după ce a furat telefonul unei fetiţe
Foto: sportnews.libertatea.ro

Sâmbătă, 27 februarie a.c., poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au prins în flagrant un tânăr, în vârstă de 20 de ani, imediat după săvârşirea unei infracţiuni de tâlhărie, asupra unei minore, în vârstă de 13 ani, informează Poliţia Capitalei printr-un comunicat de presă..

"La data menţionată, în jurul orei 16.30, în timpul exercitării atribuţiilor de serviciu, agenţi de siguranţă publică din cadrul Secţiei 18 Poliţie au fost sesizaţi verbal de către o minoră cu privire la faptul că un bărbat necunoscut i-a sustras prin smulgere telefonul mobil, după care a fugit. Tânărul a fost depistat şi imobilizat, fiind condus pentru audieri la sediul secţiei. Prejudiciul creat prin săvârşirea faptei a fost recuperat integral şi restituit părţii vătămate. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, cu cel în cauză în stare de arest preventiv.", adaugă sursa citată.

Etichete: furt, poliţie, talharie

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE