Tânăr de 25 de ani, găsit spânzurat în Cluj. Avea la mână o brăţară de acces la Untold FestivalUn tânăr de 25 de ani a fost găsit decedat în centrul Clujului, vineri dimineaţa. Bărbatul, originar din Baia Mare, a fost găsit în curtea Universităţii de Medicină şi Farmacie (UMF) CluJ. El avea pe mână o brăţară de acces la Untold Festival.

Tanar de 25 de ani, gasit spanzurat in Cluj. Avea la mana o bratara de acces la Untold Festival
Tânăr de 25 de ani, găsit spânzurat în Cluj. Avea la mână o brăţară de acces la Untold Festival

Un tânăr de 25 de ani a fost găsit decedat în centrul Clujului, vineri dimineaţa. Bărbatul a fost găsit în curtea Universităţii de Medicină şi Farmacie (UMF) Cluj, situată în apropierea Unităţii de Primiri Urgenţe (UPU) Cluj-Napoca.

"În jurul orei 9.00, Poliţia a fost sesizată cu privire la fapt că un bărbat a fost găsit spânzurat de un gard pe strada Clinicilor nr 1 din Cluj-Napoca. Poliţiştii au stabilit indentitatea acestuia. Era un tânăr de 25 de ani din Baia Mare. Se continuă cercetările petru stabilirea cricumstanţelor în care acesta a decedat”, a susţinut purtătoarea de cuvânt a Poliţiei Cluj, Simona Vârci, citată de adevarul.ro. 

Conform unor surse, tânărul avea pe mână o brăţară de acces la Untold Festival şi lângă el erau două cutii goale de bere.  

"El a încercat să se spânzure de gard, cu propria curea, dar nu a reuşit; a apelat apoi la nişte cabluri găsite în curte, cu ajutorul cărora şi-a dus planul la îndeplinire. Pe scări au fost găsite o haină şi un telefon mobil", spun surse apropiate anchetei, citate de Ziua de Cluj.  

Etichete: Cluj, spânzurat, Untold Festival

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE