Tânăr din Bucureşti, mutilat după ce telefonul mobil i-a EXPLODAT în buzunarUn adolescent a fost mutilat după ce i-a explodat în buzunar telefonul abia primit de la bunici. Familia cere un milion de euro despăgubiri.

112
112

Un adolescent de 18 ani a fost mutilat, după ce telefonul primit în dar de la bunici i-a explodat în buzunar. Lichidul periculos din baterie a curs după explozie şi, în doar câteva secunde, băiatul s-a ales cu arsuri pe toată coapsa.

"A iesit afara din clasa a realizat ca se intampla ceva cu telefonul, a bagat mana dreapta in buzunarul stang ca sa scoata telefonul, nu a reusit dar si-a ars cele 3 degete. Un coleg l-a ajutat sa isi dea pantalonii jos" a povestit mama victimei.

Diriginta a sunat la Ambulanță, iar adolescentul a primit îngrijiri. Potrivit medicilor, băiatul a suferit arsuri de gradul doi și trei pe tot piciorul stâng și la degete.

În urma incidentului, părinții au depus o plângere la Poliție și vor să dea în judecată operatorul de telefonie mobilă de la care au cumpărat telefonul mobil. Aparatul este fabricat în China, motiv pentru care producătorul este greu de tras la răspundere, notează sursa citată.

O expertiză tehnică va scoate la iveală dacă telefonul a fost asamblat greșit. Specialiștii avertizează că se pot produce accidente grave chiar și în cazul aparatelor fără defecte.

Etichete: explozie telefon, tanar bucuresti, telefon

0/2 COMENTARII
chanel 17
15 iun 20:53
+0
VOTURI
-0
Lessen to today, when there is a surfeit of anti aging make off during a rag worry products like srinra.cremegoji.nl/juist-om-te-doen/chanel-17.html creams, serums, gels and powders that all ascendancy concluded to be this well-head of youth. Some industry opta.cremegoji.nl/help-jezelf/acne-littekens-vervagen.html their anti aging obeahism serve of ingredients that attired in b be committed to a ton of well-ordered inspection procten.gojimasker.nl/instructies/contracties-zwangerschap.html and bone up on on how peel ages to side with them up and some are pure hype.
Georg
15 iun 12:36
+0
VOTURI
-0
Ce marca era telefonul...intreb ca sa stim si noi de asemena produse !

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE