Tânăr din Bucureşti urmărit internaţional pentru furt, prins la Vama AlbiţaUn tânăr în vârstă de 34 de ani din Capitală, dat în urmărire internaţională de către autorităţile italiene după ce a fost condamnat la închisoare pentru că a furat o maşină de lux şi mai multe biciclete, în valoare de peste 287.000 de euro, a fost prins de poliţiştii de frontieră vasluieni în Vama Albiţa.

Tanar din Bucuresti urmarit international pentru furt, prins la Vama Albita
Tânăr din Bucureşti urmărit internaţional pentru furt, prins la Vama Albiţa

In data de 2 octombrie, in jurul orei 12.00, in Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Albita, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei de stat, pentru a iesi din tara, cetateanul roman Mircea C., in varsta de 34 de ani, conducand un autoturism marca BMW, inmatriculat in Romania.

La controlul specific, politistii de frontiera au constatat ca pe numele barbatului era emisa, la data de 30 septembrie 2016, de autoritatile italiene, o alerta de punere in aplicare a unui mandat de arestare, deoarece persoana in cauza avea de executat o pedeapsa privativa de libertate pentru savarsirea unor infractiuni de furt din domeniul privat pe teritoriul Italiei.

In fapt Mircea C. a furat, in perioada 29 septembrie - 28 octombrie 2015, diferite bunuri in valoare de aproximativ 287.000 euro. Persoana in cauza a fost predata unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale a IPJ Vaslui, in vederea luarii masurilor ce se impun.

Etichete: bărbat urmărit internaţional, tânăr arestat vama albiţa, tânăr condamnat pentru furt, vama albiţa

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE