Tânăr ÎNJUNGHIAT pe bancă în parc, în Bucureşti. VIDEOUn tânăr de 23 de ani, care se afla cu iubita pe bancă în parcă duminică seară, a fost înjunghiat sub privirile fetei. Atacatorii au fost prinşi şi duşi la Poliţie pentru audieri.

Tanar INJUNGHIAT pe banca in parc, in Bucuresti
Tânăr ÎNJUNGHIAT pe bancă în parc, în Bucureşti

Un tânăr de 23 de ani a fost înjunghiat, duminică seară, în timp ce se afla pe o bancă în parc împreună cu iubita sa. Incidentul ar fi pornit după ce doi minori de 16 ani au trecut pe lângă cei doi şi au intrat în conflict.

Unul dintre minori, de etnie romă, a scos un cuţit şi l-a înjunghiat în mână şi în picior pe tânărul de 23 de ani.

Tânărul rănit a fost transportat de urgenţă la Spitalul Elias din Capitală, iar tinerii agresori au fost duşi la audieri la Secţia 2 Poliţie. 

Incidentul a avut loc în Parcul Kiseleff din Sectorul 1. 

Recent, patru tineri s-au bătut în tramvaiul 41 din Capitală din cauza unor tineri care ascultau manele. VIDEO

Patru tineri s-au bătut în tramvaiul 41 din Bucureşti, pentru că doi dintre ei ascultau manele şi nu au vrut să de muzica mai încet. Poliţia Capitalei a deschis un dosar penal pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, după ce un martor a postat un clip cu scandalul pe Facebook.

Etichete: Parcul Kiseleff, Sectorul 1, tanar injunghiat

0/3 COMENTARII
SLC
10 May 08:55
+0
VOTURI
-0
Indienii din America nu-s bagati in tzarcuri, gigele. Rezervatiile sunt pamanturile lor traditionale, unde nu ii forteaza nimeni sa stea, dar daca stau nu platesc taxe de proprietate sau TVA/sales tax, iar mentinerea caselor e facuta pe banii statului, adica asa cum era pe vremea impuscatului. Deasemenea daca se duc la facultate au totul platit, inclusive intretinerea/mancarea/cazarea/taxe. Adica asa ca negrii, de care a beneficiat si Obama la Harvard, si nevasta-sa. Asa ca nu mai abera daca nu stii (mai nimic despre mai tot).
Cris
09 May 09:16
+0
VOTURI
-0
Cu astfel de tzigani nu te poti lupta decat daca ai si tu la randul tau un cutzit, o bata de baseball, etc. In general tziganii boratzi se tem de cutzit pentru ca generatii de-a randul au fost taiati la bojoci....

Oricum, tziganilor boratzi din toata tara trebuie sa li se dea o lectie dura, eventual create niste tzarcuri in care sa fie bagati ca indienii in America, sa se bata doar intre ei.
vlad
09 May 09:06
+0
VOTURI
-0
Asta-i problema cu tiganii... nu te poti lua in gura cu ei, ca nu au conceptul de lupta corecta. Oricand te poti trezi ca scoate cutitul si o patesti... poate ar trebui sa se intample si in Romania ca in unele orase din America: stop and frisk.

Multi fraieri s-au bucurat de video-ul ala din tramvaiul 41.... dar ce se intampla daca baiatul ala scotea cutitul??

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE