Tânăr, prins de polițiști cu 206 km/hUn cetăţean străin, în vârstă de 24 de ani, a fost depistat, astăzi, de poliţişti, in timp ce conducea cu viteza de 206 km/h, pe Autostrada A3, pe tronsonul Turda – Borş. Poliţiştii i-au aplicat amendă de 945 de lei şi i-au reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 90 de zile.

Tanar, prins de politisti cu 206 km/h
Tânăr, prins de polițiști cu 206 km/h
Foto: max-media.ro

Poliţiştii Biroului de Poliţie Autostrada A3 au depistat, pe tronsonul Turda – Borş, un bărbat care conducea cu viteză excesivă.

Cel în cauză, un cetăţean străin, în vârstă de 24 de ani, a fost înregistrat de aparatul radar, la kilometrul 12 + 400 m, conducând cu viteza de 206 km/h.

Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 945 de lei, iar, ca măsură complementară, poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 90 de zile, se arată în comunicatul de presă remis B365.ro.

Etichete: A3, autostrada 3, poliţia rutieră, şofer

0/1 COMENTARII
Monica
20 sep 15:34
+0
VOTURI
-0
Afacere online acasa! Ce faci cand ti se termina banii si nu gasesti nicaieri niciun job mai bun? Aceasta problema o poti rezolva chiar acum! Iti oferim o afacere la cheie, cu castiguri chiar si din prima luna. Lucrezi elegant, fara sefi, fara sa fii obligat sa construiesti retele de oameni, pentru a putea castiga bani. Iti trimitem tot pachetul de informatii, dupa ce ne contactezi la adresa de email:lapuste_monica@yahoo.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE