Tânăr, prins în flagrant de poliţişti în timp ce încerca să fure un motoscuterUn tânăr a fost prins în flagrant de poliţişti, în timpul nopţii de duminică spre luni, în timp ce încerca să fure un motoscuter.

Tanar, prins in flagrant de politisti in timp ce incerca sa fure un motoscuter
Tânăr, prins în flagrant de poliţişti în timp ce încerca să fure un motoscuter
Foto: botosaninecenzurat.ro

În cursul acestei nopţi, 5/6 aprilie a.c., poliţiştii Capitalei au identificat şi prins în flagrant un tânăr în vârstă de 24 de ani, în timp ce încerca să sustragă un motoscuter parcat pe o stradă din Sectorul 3, anunţă Poliţia Capitalei, într-un comunicat de presă remis B365.ro.

În jurul orei 05.50, agenţii de siguranţă publică din cadrul Secţiei 11 Poliţie, acţionând pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor stradale, au observat un tânăr care, prin comportamentul afişat le-a atras atenţia.

Astfel, acesta a fost observat cum, prin folosirea unui patent, încerca să demonteze carcasa panoului electric de la un motoscuter, cu intenţia de a-l sustrage.

Imediat, poliţiştii au procedat la prinderea şi imobilizarea celui în cauză, acesta fiind condus la sediul secţiei pentru verificări.

Totodată, s-a constatat faptul că, anterior acestei fapte, cel în cauză, a îndoit partea superioară a ramelor portierelor unui autoturism parcat în aceeaşi zonă, reuşind astfel să pătrundă în interior, de unde a luat un patent cu ajutorul căruia a încercat să sustragă motoscuterul.

Tânărul a pătruns în autoturism cu intenţia iniţială de a-l sustrage pentru a se deplasa spre domiciliu, însă a renunţat , îndreptându-şi atenţia către motoscuterul aflat în apropiere.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiuniilor de furt şi tentativă de furt, cu bănuitul în stare de reţinere urmând a fi prezentat magistraţilor.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Etichete: furt, hoț prins în flagrant, prins în flagrant

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE