Tânăr de 27 de ani, ucis într-o benzinărie din BucureştiUn tânăr de 27 de ani a fost ucis într-o benzinărie din Bucureşti.

Tanar ucis intr-o benzinarie din Bucuresti, luni seara
Tânăr ucis într-o benzinărie din Bucureşti, luni seară
Foto: aradon.ro

Tribunalul Bucureşti a emis, miercuri, un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele lui Marian Nicolae, acuzat de omor, informează mediafax.ro.

Incidentul a avut loc în noaptea de luni spre marţi, în jurul orei 01.20, într-o benzinărie de pe strada Lemnişorului, din Sectorul 3 al Capitalei, a declarat comisarul Marian Mihoci, de la Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei.

"La data de 22 decembrie, Serviciul Omoruri a fost sesizat, prin dispeceratul 112, cu privire la faptul că în incinta unei benzinării a fost înjunghiat un bărbat, de aproximativ 27 de ani, de o altă persoană care a fugit de la faţa locului", a spus Marian Mihoci, precizând că bărbatul înjunghiat era soţul unei angajate a benzinăriei.

Potrivit anchetatorilor, scandalul între cei doi bărbaţi a pornit de la o cafea. "Bărbatul, agresorul, a intrat de mai multe ori în benzinărie, a cerut o cafea, iar angajaţii de acolo l-au servit", spun poliţiştii.

"A motivat faptul că băutura pe care a primit-o nu este cum vrea el, adică nu este îndulcită cu zaharină, angajaţii i-au dat o altă cafea şi practic de aici a început scandalul cu angajaţii din benzinărie", a precizat Marian Mihoci.

Victima a sărit în apărarea soţiei, fapt care l-a înfuriat pe agresor, acesta fiind băut.

"După ce a fost rugat să părăsească benzinăria, bărbatul s-a dus la maşină, unde se presupune că avea acel cuţit, briceag, s-a întors şi, fără să-l avertizeze în acest sens, l-a înjunghiat, o dată în inimă şi o dată subaxilar", a adăugat Mihoci.

Agresorul a fost prins la scurt timp de către poliţiştii de la Secţia 12, într-o altă benzinărie aflată la distanţă de un kilometru de locul tragediei. Bărbatul a fost dus la Institutul Naţional de Medicină Legală pentru recoltarea de probe biologice, după ce în maşina acestuia a fost găsită o cană cu vin.

Etichete: benzinărie, înjunghiere, ucis

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE