Tânără tunsă cu sabia şi desfigurată. VIDEOScandal monstru între membrii unor clanuri interlope din Titu, judeţul Dâmboviţa, care s-au luat la bătaie, în noaptea de luni spre marţi, pentru o fată. Mai multe persoane au ajuns la spital cu răni grave. 

Tanara tunsa cu sabia si desfigurata.
Tânără tunsă cu sabia şi desfigurată.
Foto: adevarul.ro

Scandal între interlopi în localitatea dâmboviţeană Titu, unde mai mulți indivizi s-au luat la bătaie într-un bar, atacându-se cu săbii.

La secţia UPU Titu au ajuns doi bărbaţi şi două femei în urma bătăii. "Victimele au multiple plăgi înjunghiate, iar doi dintre ei au fost trimişi la Bucureşti. Sunt patru victime, două în stare destul de gravă", a declarat doctorul Silviu Colomei, de la UPU Titu.

Potrivit romaniatv.net, cei doi bărbaţi spun că altcineva i-a atacat din senin, deşi, până de curând erau prieteni la cataramă. "Ne-au atacat din senin. Ne-au tăiat cu săbiile şi când mă gândesc că i-am primit la mine în casă. Sunt extrem de periculoşi. Erau trei inşi. N-am putut să ne apărăm. Pe mine m-au tăiat la cap şi la burtă. Unuia îi zice Englezu, iar altuia Bela", a povestit unul dintre bărbaţii care au ajuns la spital.

O tânără de 20 de ani a fost tunsă cu sabia. Printre victime se află şi ospătăriţa localului, care a fost și ea rănită.

Video: romaniatv.net

Poliţiştii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburare a ordinii şi liniştii publice şi loviri sau alte violenţe.

Etichete: județul Dâmbovița, scandal interlopi Titu, Titu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE