Tânără ameninţată cu un cuţit, în Piaţa Drumul TabereiPoliţiştii locali din Sectorul 6 au prins, marţi, un bărbat care ameninţa cu un cuţit o tânără, în zona pieţei Drumul Taberei.

Tanara amenintata cu un cutit, in Piata Drumul Taberei
Tânără ameninţată cu un cuţit, în Piaţa Drumul Taberei
Foto: gazetadinvest.ro

"Pe data de 24 noiembrie, în jurul orelor 13.00, poliţiştii locali aflaţi în patrulare în zona Pieţei Drumul Taberei au  fost sesizaţi de mai mulţi cetăţeni cu privire la faptul că o persoană de sex masculin ameninţă cu un cuţit o tânără. Patrula s-a deplasat la locul incidentului, unde a acordat sprijin agentului de poliţie din cadrul Secţiei 22 pentru încătuşarea persoanei respective, astfel reuşindu-se imobilizarea acesteia", informează un comunicat de presă remis de Primăria Sectorului 6.

Conform sursei citate, verficările au stabilit că bărbatul se numeşte C.G.A. şi are 38 ani. El a fost condus la Secţia 22 Poliţie în vederea continuării cercetărilor.

"Din dispoziţia primarului Rareş Mănescu, agenţii din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 6  vor intensifica activităţile de patrulare pe întregul areal al sectorului, pentru a menţine ordinea şi siguranţa publică.", adaugă primăria de sector.

Etichete: ameninţare, cuţit, Sectorul 6

0/2 COMENTARII
vlad
26 nov 13:08
+0
VOTURI
-0
De ce sa dai initialele omului?? Pai daca e confidential numele, nu dai nimic, daca nu este... hai sa stim cum se numeste. Cam ridicol
adriana anghel
26 nov 11:22
+0
VOTURI
-0
Felicitari si multumiri primarului sectorului 6, distinsul domn RARES MANESCU pentru actiunile din sectorul pe care l pastoreste. Primar nascut si crescut in sectorul 6.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE