O tânăra de 28 de ani are pe mână 50 de hidrocentraleAre doar 28 de ani și conduce peste 50 de hidrocentrale. Raluca Balmuș este cel mai tânăr manager al Hidroelectrica și a ajuns la acest nivel după ce a fost șefă de promoție. Puterea centralelor pe care le administrează este echivalentă cu cea a unui reactor nuclear.

Tanara care la 28 de ani conduce 50 de hidrocentrale
Tânăra care la 28 de ani conduce 50 de hidrocentrale
Foto: Facebook

Raluca Balmuş a reuşit să ocupe funcția de director într-o companie de stat după ce a devenit şef de promoţie. CV-ul ei a ajuns la administratorul Hidroelectrica.

„Nu o văd ca şi o chestie de noroc. Eu am muncit toată viaţa mea pentru toate rezultatele mele din şcoală. Am cântărit foarte bine alegerea asta, să nu dezamăgesc şi să nu mă fac de râs, dar e o şansă pentru toţi tinerii care nu au fost promovaţi şi sunt într-un con de umbră, poate vor ieşi şi ei în faţă. Eu promovez la rândul meu tinerii”, spune Raluca Balmuş, directorul hidrocentralei Stejaru.

A început ca ucenic la atelierul de mecanică, apoi a fost promovată ca inginer de producţie. De trei luni este director şi are peste 450 de oameni în subordine. Puterea centralelor pe care le administrează este echivalentă cu cea a unui reactor nuclear.

Cea mai mare centrală pe care Raluca Balmuș o are pe mână este cea de la Bicaz. Numită bătrâna doamnă a sistemului energetic românesc, este prima hidrocentrală de mare putere construită în România.

Sursa: Digi24.ro.

Etichete: centrală, Hidroelectrica

0/2 COMENTARII
radu
10 mai 14:31
+0
VOTURI
-0
cel mai probabil e pusa politic, de parca noi nu stim cum sunt pusi acolo.
sef promotie
10 mai 14:19
+0
VOTURI
-0
astea sunt povesti... sau cazuri rare

in 90% din cazuri ca sef de promotie ti se da o hartie si ti se ureaza "Succes!". Restul, daca ai "spate". Sunt angajatori la interviuri care zambesc cand vad ca ai trecut pe CV acest lucru. Minuni se mai intampla dar nu pentru oricine

Un fost sef promotie

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE