Tânără de 19 ani moartă într-un accident rutier, în cartierul MilitariO fată de doar 19 ani şi-a pierdut viaţa joi seară într-un accident ce a avut loc în cartierul Militari din Bucureşti. Maşina în care tânăra era pasager nu a respectat semnul cedează trecerea de la o intersecţie şi a fost lovită de un alt autoturism. Fata a murit pe loc, iar alte patru persoane au fost rănite, însă au refuzat transportul la spital.

Accident in Militari
Accident în Militari

"În jurul orei 22,30, conducătorul unui autoturism care se deplasa dinspre Str. Mărgelelor către Str. Drumul Ciorogârla, când a ajuns la intersecţia cu Bd. Anul 1864, nu ar fi respectat semnificaţia indicatorului 'cedează trecerea' şi a intrat în coliziune cu un alt autovehicul care circula pe Bd. Anul 1864. În urma accidentului a rezultat decesul la faţa locului a unei femei în vârstă de 19 ani, pasageră în primul autovehicul", a anunţat Brigada Rutieră.

Şoferii implicaţi în accident au fost testaţi cu aparatul alcooltest şi a rezultat că aceştia nu consumaseră băuturi alcoolice.

Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz.

Etichete: accident, Bucureşti, Militari, tanara moarta

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE