Tânără de 20 de ani, prinsă de polițiști după ce a jefuit o bătrână în liftO tânără de 20 de ani a fost prinsă de polițiștii bucureșteni după ce a jefuit o bătrână, într-un lift din Sectorul 4.

Tanara de 20 de ani, prinsa de politisti dupa ce a jefuit o batrana in lift
Tânără de 20 de ani, prinsă de polițiști după ce a jefuit o bătrână în lift
Foto: CLICK.RO

Poliția anunță că, vineri, 29 aprilie, un poliţist din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti aflat în timpul liber, a identificat şi prins o tânără în vârstă de 20 de ani, bănuită de comiterea infracţiunii de tâlhărie în urmă cu două zile.

Comunicatul de presă:

"În ziua de 27 aprilie a.c, Poliţia Capitalei a fost sesizată de o femeie în vârstă de 67 de ani, cu privire la faptul că, în jurul orei 18:00, în timp ce se afla în liftul unui bloc situat pe Bld. Alexandru Obregia împreună cu o altă persoană, aceasta din urmă i-a smuls lănţişorul pe care îl avea la gât, după care a părăsit zona în fugă. În urma semnalmentelor oferite de partea vătămată, poliţiştii au reuşit identificarea bănuitei şi luarea acesteia în atenţie, în vederea prinderii şi tragerii la răspundere penală.

Astfel, în ziua de vineri, 29 aprilie a.c., un agent din cadrul Biroului de Odine Publică din cadrul Secţiei 15 Poliţie, aflat în timpul liber, a observat-o pe tânără pe Șos. Giurgiului şi a pornit imediat la urmărirea acesteia, totodată solicitând sprijinul unui echipaj de poliţie, reuşind astfel prinderea bănuitei.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că cea în cauză, în zilele de 13, 21 aprilie a.c. şi 31 august 2015, a mai comis trei astfel de fapte pe raza municipiului Bucureşti, smulgând lănţişoarele de la gâtul a trei femei, după care îşi asigura scăparea prin fugă.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, cu cea în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentată magistraţilor."

Etichete: jaf, Sectorul 4, talharie

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE