Tânără împușcată în ochi, în Capitală. Alți doi bărbați au fost rănițiUn conflict armat a avut loc, sâmbătă seara, în Bucureşti, în cartierul Militari pe Bulevardul Iuliu Maniu. La faţa locului au fost trimise trei ambulanţe şi mai multe echipaje de poliţie. Din primele informaţii, o tânără a fost împuşcată în ochi cu o armă cu bile de cauciuc, potrivit anchetatorilor.

O femeie a fost impuscata in ochi
O femeie a fost împușcată în ochi

Trei persoane au fost împuşcate în faţa unui supermarket din Militari. Bogdan Opriţa, coordonator SMURD Bucureşti, a spus că cele trei victime sunt conştiente. La faţa locului s-au deplasat două ambulanţe SMURD şi o alta a Serviciului de Ambulanţă.

"Una dintre victime are o plagă abdominală, iar celelalte două sunt rănite la cap şi la gât. Sunt în stare stabilă, conştiente. Vor fi duse la spitalele de urgenţă din apropiere", a adăugat Opriţa.

"A împuşcat o fată cu pistolul în ochi. Este cineva cunoscut din cartier, băiatul lui Toma. Este cunoscut ca interlop în cartier. A mai avut probleme cu legea. Cine stă în cartier îl cunoaşte. Am auzit cel puţin trei focuri", a declarat un martor pentru România TV.

Pe lângă tânăra de 25 de ani rănită, doi bărbaţi cu vârste de 36 şi 65 de ani au fost împuşcaţi încercând să aplaneze conflictul. "Am vrut să aplanez problema şi am fost împuşcat", a declarat un bărbat rănit. Bărbatul primeşte îngrijiri la faţa locului.

Conform România TV, tânără a fost transportată la spital şi este în viaţă, dar în stare foarte gravă. Victimele au fost transportate la spitalele Elias şi Universitar. Mama fetei s-a simţit rău după ce a aflat că fiica sa a fost împuşcată şi a primit ajutor medical. Se pare că femeia a suferit până în prezent două accidente cardiovasculare şi are probleme cu inima.

Potrivit unui reprezentant al secţiei 20 Poliţie, care anchetează cazul, incidentul a pornit de la un conflict spontan între două femei. "A fost un conflict spontan între două doamne. S-au tras mai multe focuri de armă, o armă cu bile de cauciuc. Nu ştim cine a tras. După aceea se pare că au intervenit alte persoane. Avem un cerc de suspecţi", a declarat reprezentantul poliţiei.

Sursele citate au declarat, pentru Mediafax, că cei doi bărbaţi şi femeia care au fost împuşcaţi, sâmbătă seară, în zona Cora Militari, se cunoşteau între ei şi îl cunoşteau şi pe agresor, toţi patru locuind în acelaşi bloc. Femeia şi cei trei bărbaţi implicaţi în incident s-ar fi luat la ceartă în timp ce se aflau la coadă în supermarket şi au continuat să se certe şi după ce au ieşit din magazin. Atunci, unul din bărbaţi a scos un pistol cu bile de cauciuc şi a început să tragă, rănindu-i pe ceilalţi doi şi pe femeie. Atacatorul a fugit de la locul incidentului fiind în prezent căutat.

Etichete: conflict, împuşcat, Militari, poliţişti

0/1 COMENTARII
Alex
25 nov 02:50
+0
VOTURI
-0
S-a lasat infirm un om pe viata, nu numai fizic, si psihic si sufleteste, iar PENTRU SUFLET NU EXISTA PROTEZA, pe langa faptul ca o sa ramana si asa cu defect chipul fetei. Pacat ca drepturile omului nu lasa ca dreptatea "ochi pentru ochi", sa fie prezenta in zilele noastre, pentru ca asemenea oameni doar ca au chip de om, nu sunt nici pe departe…

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE