Tânărul care cerea 100.000 de like-uri pe Facebok ca să se poată însura era, de fapt, PRO TVPagina de facebook prin care un tânăr spunea că are nevoie de 100.000 de like-uri ca să se poată însura cu fata pe care o iubeşte, creată pe 10 decembrie, s-a dovedit a fi, de fapt, una de promovare a noului serial care va avea premiera în luna februarie, la Pro Tv. Oamenii au început să-şi retragă like-urile după ce a fost dezvăluit acest lucru.

Tanarul care cerea 100.000 de like-uri pe Facebok ca sa se poata insura era, de fapt, PRO TV
Tânărul care cerea 100.000 de like-uri pe Facebok ca să se poată însura era, de fapt, PRO TV
Foto: facebook Alex Puica

La mijlocul lunii decembrie, a fost creată pagina de facebook Alex Puică, prezentată ca aparţinând unui tânăr ce vrea să strângă 100.000 de Like-uri pe Facebook, ca să-i poată convinge astfel pe părinții iubitei lui să-i dea permisiunea de a se căsători cu aceasta. Şi vedetele trustului PRO, Cabral şi Radu F. Constantinescu şi-au îndemnat, luna aceasta, cititorii să îl ajute pe băiat cu un like.

Acum 20 de ore, pagina avea 99.116 de like-uri strânse, însă, de 14 ore, de când fotografia de profil a paginii a fost schimbată cu titlul noului serial anunţat de Pro Tv, fiind dezvăluit totodată faptul că iniţiativa făcea parte din promovarea acestuia, 2000 de persoane şi-au retras like-ul.

În descrierea iniţială a paginii se specificau următoarele:

"De ce strâng Like-uri? Povestea mea e simplă: vreau să mă căsătoresc cu o fată. Ea a zis da şi am mers să-i cunosc familia. Mă aşteptam să fie o formalitate de genul spui că-ţi place mâncarea făcută de viitoarea soacră, vorbeşti despre fotbal cu viitorul socru. Din păcate, nu a fost aşa. Eu i-am plăcut pe ei pentru că îşi iubesc foarte mult fata şi pentru că au făcut ceva în viaţă. Tatăl ei a fost procuror. Ei mă cam judecă pentru că sunt un om obişnuit cu job şi serios, dar fără realizări ieşite din comun. Care-i faza, eu nu vreau să-mi bag picioarele! Vreau să-i conving că pot să fac şi eu ceva Wow. Strâng 100.000 de Like-uri, 100.000 de Da-uri de la voi. Ştiu că pare o nebunie şi poate chiar este, dar sunt nebun după fata asta."

Astăzi, în descrierea paginii sunt specificate detalii despre noul serial şi faptul că: "Din 13 februarie, producatorii serialului “Las Fierbinti” aduc la Pro TV inca o comedie savuroasa: “O saptamana nebuna".

0/2 COMENTARII
vlad
02 feb 00:18
+0
VOTURI
-0
Cabral şi Radu F. Constantinescu sunt vedete in Romania??? Asta e wow :)
Durac
01 feb 11:43
+0
VOTURI
-0
Interesant subiectul prezentat de voi.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE