Tânărul rănit în explozia cauzată de un experiment cu DROGURI a murit la Spitalul de ArşiUn tânăr din Timiş, rănit într-o explozie din cauza unui experiment de droguri, a murit la Spitalul de Arşi din Capitală. El a fost adus la unitatea medicală în stare gravă, cu arsuri pe 70% din suprafaţa corpului. 

Tanar din Timisoara, ranit intr-o explozie, a murit in Bucuresti
Tânăr din Timișoara, rănit într-o explozie, a murit în București

Alţi trei prieteni au fost răniţi în urma exploziei. Aceştia încercau să-şi prepare un ulei de canabis, iar din cauza gazelor acumulate a avut loc explozia, scrie tion.ro.

Tânărul în vârstă de 31 de ani a ajuns săptămâna trecută la spitalul de Arşi din Bucureşti cu o aeronavă medicală, alături de alte trei persoane rănite în incendiu. Acesta a suferit arsuri pe aproape 70 la sută din suprafaţa corpului. Tinerii se aflau într-o încăpere din localitatea Tomeşti, unde încercau să-şi prepare un ulei de canabis. Din cauza gazelor acumulate s-a produs o explozie.

În ziua următoare, procurorii au efectuat mai multe percheziţii în zonă şi spun că îl aveau deja în vizor pe unul dintre suspecţi de mai multă vreme.

Etichete: bărbat mort, explozie droguri, spitalul de ars bucuresti, spitalul de arși, tanar mort explozie, ulei de cannabis

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE