A fost prins ucigaşul din AgronomieUpdate: 17:01

Ca urmare a cercetărilor efectuate a rezultat că suspect de săvârşirea faptei este POPESCU HORAŢIU-LAURENŢIU, în vârstă de 31 de ani -anunţă Parchetul Municipiului Bucureşti.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a dispus la data de 11.06.2012 începerea urmăririi penale faţă de acesta pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat.

Iată comunicatul Parchetului Bucureşti:

"La data de 10.06.2012, procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au fost sesizaţi cu privire la săvârşirea în dimineaţa aceleiaşi zile a unei infracţiuni de omor calificat de către o persoană necunoscută.

În urma activităţilor de cercetare penală s-a stabilit că în dimineaţa de 10.06.2012, în jurul orelor 04.00-05.00, într-un complex studenţesc din Bucureşti, pe fondul unui conflict spontan între mai multe persoane, victima a fost înjunghiată în zona toracelui, fiind transportată la Spitalul Elias, unde a decedat în scurt timp.

Din primele cercetări rezultă că victima, bărbat în vârstă de 21 de ani, însoţită de mai mulţi prieteni, în timp ce se întorcea dintr-un club, a fost chemată telefonic în ajutorul unei prietene ce era agresată verbal de doi bărbaţi necunoscuţi. Când a ajuns la locul indicat, victima a fost înjunghiată de către unul dintre bărbaţi.

Imediat după săvârşirea faptei, cei doi au părăsit locul faptei cu un autoturism.

Ca urmare a cercetărilor efectuate a rezultat că suspect de săvârşirea faptei este POPESCU HORAŢIU-LAURENŢIU, în vârstă de 31 de ani.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a dispus la data de 11.06.2012 începerea urmăririi penale faţă de acesta pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul Omoruri."

Update 15:45: Surse judiciare susţin că individul a fost identificat ieri. A fost căutat toată noaptea pentru că nu a fost găsit la dimiciliu şi că, în cursul acestei dimineţi, poliţiştii i-au dat de urmă. De atunci, el a fost dus a Poliţia Capitalei, unde face declaraţii în legătură cu uciderea studentului de 21 de ani din Agronomie.

Tânărul student Bogdănel Surdu (21 de ani) a fost înjunghiat mortal ieri dimineaţa, în jurul orei 4.30, la nici 50 de metri de căminul studenţesc A5, din Agronomie, acolo unde locuia, relatează evz.ro.

Grupul de studenţi din care făcea parte şi el, care petrecuse în clubul "Player", a fost acostat de trei bărbaţi beţi care se dăduseră jos dintr-un BMW 318 cu numere de Bulgaria.

Bărbaţii, cu minţile tulburate de alcoolul băut peste măsură în discoteca maneliştilor "King", tot din Agronomie, au încercat să o "agaţe" pe una dintre prietenele lui Bogdănel.

"Pisi, mi-aş da viaţa pentru tine! Hai să bem o ţuică şi să ascultăm o manea la mine în maşină!", i-a propus unul dintre bărbaţi studentei.

Enervată de abordarea mitocănească, fata i-a retezat-o scurt. Văzându-se refuzat, bărbatul s-a luat de Bogdănel: "Ce, bă, prietena ta e şmecheră, nu vă place manelele?" Imediat, bărbatul a scos un cuţit şi a început să lovească în dreapta şi-n stânga.

Unul dintre băieţi a fost rănit la braţul drept, un altul s-a ales cu buricul degetului sfâşiat, iar Bogdănel s-a ales cu lama cuţitului împlântată adânc, în inimă. A căzut secerat pe trotuarul din faţa căminului A5. Acum, poliţiştii încearcă să dea de cei trei bărbaţi din maşina de Bulgaria care au fugit în trombă de la locul crimei.

Etichete: agronomie, înjunghiat, poliţie, promo, ucis

0/0 COMENTARII
Tudor
14 iun 18:58
+0
VOTURI
-0

Bai dobitocule!! In primul rand nu e tigan ucigasul (il cunosc ,e un fost drogat devenit alcolic) imi pare foarte rau de tanarul ucis si mi-as dori ca ucigasul sa primeasca pedeapsa capitala... Inainte sa comentati aiurea trebuie sa aveti o baza. Credeti ca numai tiganii asculta manele?

Ciprian
12 iun 11:09
+0
VOTURI
-0

Ar trebui instituita o noua pedeapsa in Codul Penal, ca bonus pe langa puscarie: TIGANUL ar trebui sa fie inchis intr-o celula, legat de maini si de picioare si lasat 20 de minute cu tatal/o ruda a victimei.

Florentin
12 iun 01:06
+0
VOTURI
-0

Astazi am sunat la 112 sa anunt o bataie in fata caminului din acelasi campus si pentru ca nu am stiut adresa exacta mi s-a inchis cu nesimtire de cucoana stresata.

Lucian
11 iun 21:02
+0
VOTURI
-0

In astfel de cazuri ar fi fost dreapta condamnarea la moarte. Nu sa stea 10-15 ani la puscarie, acolo intre cei de-o teapa cu el unde se simte bine, si sa iasa bine mersi.Familia baiatului mort nu cred ca isi va reveni vreodata, asa ca pe langa o viata luata sunt si altele distruse.

Numai la noi gasesti complexele studentesti pline cu bodegi si baruri.

Gheorghiu Alexandru
11 iun 11:09
+0
VOTURI
-0

Conform dex-ului ii jignim daca le spunem pe nume, adica tigani. Eu zic ca nicio alta denumire nu este mai potrivita pentru aceste animale cuvantatoare si bipede. De ce continuam sa ii tratam ca pe niste oropsiti pe unii, care sunt inadaptabili si care nu se vor integra niciodata in societate.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE